Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Bodrum Turgut Servisi Elektrikli Bagaj Tamiri Yapmıyor

Gonca
24 Temmuz 2023 14:06

2020 kasımda Peugeot 2008 Allure model aracımı Ankara Göral'dan aldım. Hediye olarak da bayi elektrikli bagaj taktırdı. Bugüne kadar da hiçbir problem yaşamadan elektrikli bagajımı kullandım. Ancak bir hafta önce bagajım yarım açılıp sonra kendi kendine kapanmaya başladı. Aracım bugüne kadar kazaya karışmamış, hiçbir darbeye maruz kalmadığı halde bagajımda bu problemi yaşamaya başladım. Bodrum/Muğla'da yaşadığım için 22/07/2023 tarihinde yetkili servis olan Bodrum-Milas yolundaki Turgut servisine aracımı göstermeye gittim. Turgut servisindeki personel aracıma baktıktan sonra elektrikli bagajımın 30/11/2020'de takıldığını, aksesuar olarak geçtiğinden garanti süresinin 2 yıl olduğunu, elektrikli bagajın Ankara Göral'da takılmasından dolayı kendi servislerinde başka bir marka kullandıklarını ve bu nedenle tamirini yapamayacaklarını, iki seçeneğimin olduğunu tamamen elektrikli bagaj sistemini değiştirmem ya da manuel sisteme dönüş yapmam gerektiğini söylediler. Bagaj sistemini tamamen değiştirmenin bedelini 30 bin tl, manuele dönüş yapmanın ise 6 bin tl olduğunu, bu tutarların da fatura kesim tarihinde değişiklik göstereceğini söylediler. Bu durumda, Peugeot olarak bana hediye edilen bir aksesuarın hiçbir darbeye ya da başka bir şeye maruz kalmadan bozulmasından ve Ankara'dan aldığım aracımı Bodrum'da yaşamam sebebiyle hiçbir mantıklı neden dayanmaksızın tamir etmelerinin mümkün olmadığının söylenmesi ve daha da vahim olarak sırf başka bir marka kullandıkları için benim elektrikli bagajımı değiştirerek yenisini almaya zorlamak ve buna da 30 bin tl gibi tamamen mantıksız bir fiyat biçerek mağdur edilmem nasıl bir satış sonrası hizmet anlayışıdır? Bodrum Turgut servisine bu mantıksızlığı söylememe rağmen aynı tavrı sürdürmüşlerdir. Yani ben aracımı daha farklı bir şehirde aldığım için sadece orada mı servis ve tamir hizmeti alabileceğim? Kesinlikle konunun bir an önce çözülmesini ve 2023 yılında son teknoloji kullanılırken elektrikli bagaj gibi basit bir şeyin tamiratının yapılmasını talep ediyorum.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 208 Ayıplı Mal

10 Şubat 2024 22:11
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Bakım Sonrası Motor Arızası Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti

Merve
20 Ekim 2025 19:26

Garanti Kapsamındaki Aracımda Rot Ayarı İçin Ücret Talep Edilmesi

Habil
29 Eylül 2025 21:54
Akın sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kilometre Peugeot 3008'de Sürekli Arıza Ve Çözüm Eksikliği

Akın
15 Eylül 2025 23:52
Sıfır Kilometre Peugeot 3008'de Sürekli Arıza Ve Çözüm Eksikliği

Peugeot Bayisinde Parça Krizi: Müşteri Hizmetleri Ve Ulaşım Sorunları!

27 Şubat 2025 16:14