Pelit Pastanesi Çalışanların Rahatsız Edici Davranışları

24 Mart 2024 23:17

Merhaba, 23 Mart Cumartesi günü Kozyatağı şubenize arkadaşım ve 3 çocuğumuzla birlikte gittik. Çocuklarla içeri girer girmez daha ilk saniyelerde bile çocukların ağzından çıkan her seste uyarmaya başladınız. Müşterilerden hiçbir şikayet gelmemesine rağmen şikayet ediyormuş gibi söylediniz. Çalışanlarınızın çocuklara karşı düşmanlığı neden? Biz zaten gürültü yapmamaları konusunda 4 - 5 yaş aralığındaki çocuklarımızı hep uyardık. Hemen yemeğimizi yiyip kalktık o kadar kötü bir muamele ve sözlü uyarıya maruz kaldık ki çocuklarımıza yapılan muamele kabul edilemezdi. Doğum günü pastası, çocuklar için kurabiyeler üretiyorsunuz bu şekilde mi çocuklarla iletişim kuracaksınız

Şehmus
Şehmus

Pelit Kozzy AVM şubesinde hiçbir uygunsuz davranışım olmamasına rağmen ‘yan taraftakiler sizden rahatsız oldu ve sizin yüzünüzden kalktılar’ denildi. Sebebini sorduğumda ‘burası aile yeri’ cevabı verildi ve açıklama yapılmadı. Bu ifade açık şekilde ima içeriyor. Öpüşme yok, taşkınlık yok, yüksek ses yok. Buna rağmen müşteriyi uygunsuz gibi göstermek kabul edilemez. Hayatımda hiçbir yerde böyle bir durum yaşamadım. Yanlış bir şey yapmış olsam saygıyla kalkardım. Ancak burada yapılan şey müşteriyi aşağılamaktır. Bu olay nedeniyle sinirimden ortamı terk etmek zorunda kaldım

Barış sonuçtan çok memnun

24 Nisan 2024 10:40
"Şikayetimi ilettiğiniz gibi teşekkürlerimi de ilgili ve mahcup mağaza müdürü Rabia hanıma iletmenizi rica ederim. Gayet çözümsel yaklaşıp telafisini yaptı. Teşekkürler"
Berna sonucu yetersiz buldu

Berna