Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Pekdemir Çiftliği AVM Marketinde Ürün İadesi Almıyorlar

06 Eylül 2023 23:25

06.09.2023 'de pekdemir çiftliği marketinden hacıeyüplü Mahallesi Menderes b no : 7/a 1 merkezefendi/Denizli adresindeki şubeden şölen nutmax adında bir çikolata aldım çikolatayı açtığımda kötü bir koku geliyordu ve iadesini istedim.

Kasiyer bayan iade işlemi ile ilgili yetkili bir bayana sorması gerektiğini söyledi. Birkaç dakika sonra başka bir bayan gelip ürünün tarihinin geçip geçmediği ne baktı ürünün tarihi geçmemişti ama kokusu ve tadı berbattı kendisi bunu görmesine rağmen ürünü iade alamayacağını söyledi. Bende bu ürünü iade alması gerektiğini iade alması gerektiğini söyledim fakat bana lakayıt bir üslupla git nereye şikayet ediyorsan et dedi.

Ben ilk defa bir markette böyle bir tavırla karşılaştım. Ürünün fiyatı sorun değil fakat tavrı çok aşağılayıcıydı bununla ilgili hangi haklarım varsa sonuna kadar kullanacağım ve sizi dava edeceğim. Müşterisine böyle davranan başka bir kurum görmedim ben.

Kılcıoğlu sonucu yetersiz buldu

Pekdemir Çiftliği AVM Çalışanlarının İlgisizliği Ve Yanlış Fiyat Etiketleri Mağduriyet Yaratıyor!

28 Ağustos 2025 12:15

13 Ekim 2023 20:28

27 Eylül 2023 19:33
Şekerciler Market SKT Geçmiş Ekici Kaşar
Şekerciler Market SKT Geçmiş Ekici Kaşar
Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 21:24
Kasiyerin Saygısız Davranışları Ve Eksik Ürün Sorunu