Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Pazarama Verdiği Kuponları Kullandırtmıyor

Pazarama Verdiği Kuponları Kullandırtmıyor
Muhammet
25 Ekim 2023 12:32

Pazarama uygulaması üzerinden kuponum olduğu için bir şeyler almak istedim. Ancak kuponumu kullanamıyorum.

Ekte resim olarak paylaştığım üzere, kuponun şartlarında belirtilmemesine rağmen, müşteri hizmetlerinin bana dediği şu "Eğer üründe halihazırda zaten bir indirim var ise kuponu kullanamazsınız". Ben de sordum ki "Kupon şartlarında öyle bir ibareniz belirtilmemiş." ve cevap olarak da müşteri temsilcisi "Haklısınız efendim".

Bu anlamsız görüşmeden sonra Pazarama uygulamasında indirimsiz ürün var mı diye bir bakayım dedim. Ürünlerin neredeyse %80-90'ı zaten indirimli. Pazarama uygulamasını hazırlayanlar bunu bilmiyor mu da bize dalga geçer gibi kupon veriyorlar.

Bu şu demek oluyor: "Siz yüz binlerce ürün arasından indirimli ürünü arayıp bulacaksınız, işte o zaman 50-100 TL'lik size vermiş gibi yaptığımız kuponu kullanabilirsiniz.

Aynısını N11 de yaptı zamanında bakın şu an N11'in adı bile bilinmiyor etrafta ki, Pazarama da böyle yaptığı sürece, adı silinecektir.

EK1 ekran görüntüsü: Kuponun şartlarında "indirimli ürünlerde kullanılamayacağına" dair bir maddenin bulunmadığını ekran görüntüsü.

Ek 2 ve 3 ekran videosu: Pazarama uygulamasında ürünlerin neredeyse tamamının indirimli olduğunu gösteren ekran videoları. (Mavi fiyatlılar indirimli ürünler)

25 Ekim 2023 13:33 (Şikayetten 1 saat sonra)

Metin sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 14:05
Murat sonuçtan memnun

30 Kasım 2023 14:10
Doğuş sonuçtan hiç memnun değil

Doğuş
07 Şubat 2024 11:30

Kuponla Alınan Siparişim Bilgi Verilmeden İptal Edildi

Mehmed
05 Temmuz 2025 17:10
Halit sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2023 12:29