Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

7/24 Fast İşlemini Paycell Hesabıma Geçirmiyor

17 Ocak 2024 16:29

17 Ocak 2024 tarihinde saat 13.09'da kendi banka hesabımdan yine kendime ait Paycell hesabıma 7/24 Fast yöntemiyle para transferi gerçekleştirdim. Fakat para Paycell hesabıma geçmedi. Anında işlemin gerçekleşmesi gerekirken, şu an itibarıyla ne yazık ki para ortada yok. E-posta ile durumu bildirdim. Geri dönüş e-postasında, açıklama alanına adımı ve soyadımı yazmadığım için para hesabıma geçmemiş olabileceği belirtildi ve 3 iş günü sonunda paranın iade edileceği söylendi. Ancak 7/24 Fast sistemi ile Paycell hesabıma özel oluşturulan IBAN numarasına yapılan para transferlerinin bekleme olmadan anında hesaba geçeceği yönünde Paycell tarafından yapılmış bir açıklama var. Yani kendileri ile çelişiyorlar. 10.000 lira tutarındaki para transferi işleminin hesabıma geçmesi gerekirken, akıbeti belli değil. Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede, Paycell tarafında herhangi bir aksiyon bulunmadığı belirtildi. Lütfen paramı acil bir şekilde ya iade edin ya da hesabıma geçirin.

17 Ocak 2024 16:31 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

17 Ocak 2024 16:51

Merhaba Mustafa Bey, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

17 Ocak 2024 17:34

En kısa zaman dediğiniz ne kadar kısa mesela 10.000 lira paramı acil bir şekilde bugün kullanmam gerekirken mağdur oldum, benim ticari anlamda bu tutar ile ilgili zedelenen itibaren ne olacak?

Hakan
01 Şubat 2024 08:42

Sedef
07 Mart 2024 18:22
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Paycell, Fast İşlemi İle Hesabıma Gelen Parayı Bakiyeme Yansıtmadı.

Yasemin
09 Şubat 2024 22:19