Kocaeli N City Paul Mark Mağazasında Hayal Kırıklığı

Kocaeli N City Paul Mark Mağazasında Hayal Kırıklığı
28 Aralık 2024 19:58

Kocaeli N City Paul Mark mağazasında aldığımız hizmetten hiç memnun kalmadık. Özellikle çalışanlar çok kabaydılar ve başlarından savmak için çalıştılar. Reyon görevlisi hanımefendiye kıyafet alarmının yanlış takıldığını ve deneyemediğimi söylediğimde, 'Bu böyle, çıkaramam,' cevabı aldım. Ama nasıl olacak, deneyemiyorum, nasıl alayım dedim. Daha sonra kasaya gidip alarm yerini değiştirmelerini isteyeyim dediğimde, arkamdan gelerek alarmı daha düzgün bir yere taktı. Yardımcı olmak yerine ilk başta zorluk çıkardı. Ödeme için kasaya gittiğimde ise kasa görevlisi değişmişti. Bir kısmını puan kullanıp kullanamayacağımı sorduğumda sertçe 'Hayır,' cevabı aldım. Nedenini sorduğumda, 'Bizde böyle yapmıyoruz,' dendi. Şubeniz mi yapmıyor yoksa yapılamıyor mu, nedeni nedir dediğimde, bankalarla olan anlaşma nedeniyle olduğunu söyledi. Ama ben ikna olmadım. Hatta bankalar nedeniyle taksit de yapmıyoruz dendi. Daha önce Karabük'te bu markaya gidip alışveriş yapmıştım, her anlamda memnun kalmıştım. Buna benzer hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Gerçekten şok oldum. Bu hizmet karşısında markaya olan görüşüm tamamen değişti. Ayrıca bankalarla olduğu söylenen bu duruma ikna olmadım. Çalışanlarınıza acilen müşteri memnuniyeti adına hizmet içi eğitim planlamalısınız.

30 Aralık 2024 10:03 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz ; Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı üzgünüz. Konu, ilgili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla, Paulmark Müşteri Hizmetleri.

17 Eylül 2025 16:47

İrfan