Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Passolig Kombine Koltuk Değiştirme.

26 Eylül 2024 16:10

Ben 5 sezondur Gaziantep fk kombinesi alıyorum. Bu sezon da aldım fakat koltuğu kendim seçmediğim için taraftar grubunun olduğu kısımdan almışım fark etmeden. Gaziantep-Samsun maçında kendi yerimde oturmayıp başka yerde oturmama rağmen bir sonraki ev sahibi maçında yani Trabzonspor maçında taraftar grubunun olduğu blok kötü tezahürat dolayısıyla ceza yediği için maça giremedim. Yani görünen o ki ben tüm sezon ceza yiyip duracağım gibi. O yüzden koltuk değişimi yapmak istiyorum fakat müşteri hizmetleri bu konuda yardımcı olmuyor ben de sesimi buradan duyurmayı denedim.

26 Eylül 2024 16:17 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Ekrem
Ekrem
28 Eylül 2024 08:14

Trabzonspor maçında cezalı olup o maça girmedim ama o bir sonraki ev sahibi olduğumuz Beşiktaş maçında yine ceza yedim. Böyle bir saçmalık olamaz zaten stada alınmadığım bir maçta nasıl olur da tekrar ceza alabilirim?

23 Ekim 2023 10:24
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Passolig Stadyumda Koltuğuma Oturamama Ve Haksız Ceza Problemi

16 Eylül 2024 21:37