Passolig Fenerbahçe Maçına Bileti Yanlış Tribünden Aldım Değiştirmek İstiyorum

13 Mart 2024 12:57

Passolig'den 14.03.2024 tarihinde Fenerbahçe-Union SG maçı için bilet aldım. Ancak ilk defa maça gideceğim için yanlış tribünden bilet almışım. Bu yüzden arkadaşlarımla farklı tribünlerdeyiz; birimiz diğerinin karşı tribününde, yani çok uzakta. Maçı arkadaşlarımla birlikte izlemek istiyorum ve tribün değiştirmek istiyorum. Yan yana olmasa da en azından aynı tribünde olmak istiyorum, lütfen yardımcı olun, çok rica ediyorum. Kuzey tribünündeyim ve Spor Toto tribününe geçmek istiyorum. Eğer devir yapmak isteyen varsa, karşılıklı devir yapabiliriz. Yorum yazın lütfen.

13 Mart 2024 13:38 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Kkko
Kkko

Merhabalar aynı durum bizde de var ve bizim biletimiz süpertoto tribününden bize de kuzey tribünü lazım değişme ihtimaliniz varsa yapalım isterseniz eğer durumu hallettiyseniz bilgilendirirseniz çok teşekkür ederiz Instagram üzerinden ulaşırsanız sevinirim @selitre_deniz hesabına yazarsanız çok memnun oluruz

Lil
Lil

Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum ben de kuzey tribününe geçmek istiyorum iletişim kurabiliriz

Leyla sonuçtan çok memnun

12 Aralık 2023 12:06
"İlginiz için teşekkür ediyorum"

Passolig Farklı Tribün Bilet Sorunu

13 Mart 2024 18:32