Esra sonuçtan çok memnun

25 Eylül 2024 10:19
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle benim sıkıntımı çözen Busra hanıma teşekkür etmek istiyorum. Firma içinde isini bilerek yapan bir tek kendisi var sanırım. Hatta ben yaşadığım kotu tecrübeden ve ekip arkadaşlarının yaptıklarından dolayı basta biraz sert çıkıştım kendisine, gereksiz yüksek bir tavır sergiledim. Ama kendisi çok naif bir yaklaşım sergiledi. Keşke her çalışan Busra hanim gibi isini bilerek çalışıyor olsa. Bana yeni ürün gönderildi ve kargomun çıkışını da bizzat kendisi kontrol edip bana görsel attı. Firmadan değil ama Busra hanımdan gayet memnunum. Kendisine saygılarımı iletiyorum. 🍀🙏🏻”

Ürünleri 2'li kampanyadan sipariş verdim. Geldiler ve bir tanesinde biraz sıkma oldu, değişim talep ettim (iade yokmuş). Bana nasıl olacağına dair ek 200 lira ödeme de dahil bütün bilgileri verdiler, bende ürünün değişimi için işlemleri başlattım. 2. Ürünüm geldi, deneme amaçlı giydim sıkma/vurma gibi bir durum olmadı. Aradan 1 hafta gibi bir süre geçti ve dışarıya çıkarken giydim ve gün içinde ayakkabının sağ tekinin önü alt tabandan ayrılmaya, açılmaya başladı. Daha eve bile dönmeden, yolda fark edince kendilerine 1. Olarak WhatsApp üzerinden detaylı anlatımla yazdım. Bana dönüş yapacaklarını söylediler (görseller mevcut:) ) aradan zaman geçti, ayakkabıyı kullanamıyorum, haber vereceğiz dediler diye dışarıdan müdahalede ettiremiyorum, kalkıp siz buna işlem yaptırmışsınız deme durumları olmasın diye. Parasını fazla fazla verdiğim ayakkabı öylece duruyor. Aradan 1 hafta 10 gün gibi bir süre geçti ben kendilerine WhatsApp'tan 2. Kez yazdım. Onların görselleri de mevcut. Yine beklettiler. 3. Kez Instagram hesaplarından yazdım, o da görsellerde mevcut okuyabilirsiniz. Beni yine beklettiler. 4. Yazışımda artık ne yaptıklarını bildiğimi belirttim ve bana tam da düşündüğüm gibi bir cevap verildi. Tam bir r€zal€t, tam bir fiyasko. Ne ürünlerinin arkasında duruyorlar, ne de doğru düzgün bir müşteri kontrol mekanizmaları var. İşleri sadece "sözde" kampanya ile ürün satıp, insanları akıllarınca @pt@l yerine koymak. Değişim için yazıldığında ek olarak 200 TL talep edip bunu her halükarda alan firma deposuyla 1 ay görüşemiyor :) Ben gerekli şikayetlerimi yaptım ama bu r€zal€t burada da bulunsun, insanlar görsün ve kararlarını ona göre verip alışveriş yapmaya kalksınlar istiyorum. Bu devirde para kazanmak kolay değil arkadaşlar. Ya bu kadar dandirik ürün satmayacaksınız ya da müşteri memnuniyeti gözeterek ürünlerinize sahip çıkacaksınız. Ayrıca kimseyi de @pt@l yerine koyamazsınız, bir zeki siz değilsiniz.

Esra
Esra
03 Ekim 2024 11:22

02 Mayıs 2024 11:26
Olgu sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 12:09
Ali sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 17:19
Dml sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 17:36