Nilcan sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 01:40

Bir konu hakkında desteğinize ihtiyacım var. 11.04.2024 tarihinde İzmir Optimum AVM Pandora mağazasından almış olduğum Pandora bilekliğim kendiliğinden koptu ve ben yere düşüş anını şaşkınlıkla izledim. Hangi şubenize sorsam 'aaa bu nasıl bu şekilde koptu ' tepkisine nazaran herhangi bir süreçte destek alamadım. Tam tersine Optimum AVM'deki mağazanızdan ürünü İzmir kemeraltından almışım gibi muamele gördüm 'Kemeraltı'da çok iyi kuyumcular var götürüp kaynak yaptırın 'yorumu dahi aldım. 2 aylık bir ürünün bu şekilde kırılıp kopması nasıl olabiliyor inanın anlamış değilim. Bu şekilde kopabilmesi için bir taşın arasında yukarıya dahi çeksek kopma imkanı olmayan bir şey zincir kırılması gibi duruyor. Ekte ürünün fotoğraflarını sizinle paylaşıyorum. Tüm aile bireylerimiz Pandora bileklik kullanıyor yeni kullanan biri değiliz fakat bu süreç hakkında pandoranın bu kadar ilgisiz ve müşterilerinin ne kadar önemsiz olduğu tepkisini vermesi inanın bizi çok üzdü. Konu hakkında sizlerin daha uzman olduğunu biliyoruz. Verilen mail adresine 16 temmuzda açıklamalı mail attım bugün tam 1 hafta oldu tarafıma herhangi bir dönüş yok. Sayfanızda kopma, kırılma, taş düşmesi garanti kapsamına girerken mağazalarınızdan hiçbir şekilde destek alamadık. Bir bileklik alıp geçmiyoruz charmlar dahil neredeyse bir altın künye ye değer fiyat veriyoruz. Sizlerden ricam fotoğraf üzerinden yardımcı olmanız 2 ay içerisinde yaşadığımız problem için desteğinize ihtiyacımız var. İlginiz için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar

Gönül sonuçtan memnun değil

31 Temmuz 2024 11:11
Pandora Mücevher Pandora Ürün Hatası
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 22:50