Otopratik Kurtköy Servisinde Yapılan Yanlış İşlem Ve Sonuçları

11 Haziran 2023 11:18

Otopratik Kurtköy şubesinde Alfa Romeo aracımı periyodik bakım yapılması adına bıraktım. 1 hafta sonra, tatile çıkacağımız vakit; Otopratik ustalarının Yağ karter tapasında ki sert müdahaleleri sonucu çatlak oluşmuş ve sızıntı oluştu tapa ağzında ve bunu tatil için yurt dışına çıkacağım vakit Kapıkule sınırdan geçiş yapar yapmaz yap sızıntısını fark edip sınırdan geri dönüp Edirne oto sanayide bir atölyede çatlak olan yağ karterine kaynak işlemi yaptırdım ve şimdi de orijinal yap karteri ile değiştirip aracımı tekrar bir bakım işlemi adına farklı bir servise götürdüm. Yanlış yapılan işlem bana maddi ve manevi büyük bir zarar açmıştır, Sabancı güvencesi adı altında olduğu için tercih etmiştim fakat şimdi çok pişmanım. Bütün sene çalış güzel bir tatil hayali kur, sayılı olan yıllık izin günleri içerisinde şu an 4 gün kaybım oluştu. Maddi kısmını söylemiyorum bile. Servis sırasında bana ekstra torna işlemi çıkartmışlardı şu an anlıyorum ki o arada bir şeyleri yanlış yapmışlar. Firma yetkilileri ise, yapılan kaynak işlemini, getirin biz yapalım dediler, lakin orijinal bir şeyi bozup onarım yoluna gitmeleri ve aracı kalkıp Edirne'den İstanbul'a getirin. Halledelim demeleri kabul edilemez diğer bir konuydu. Konuyla ilgili maddi zararımın karşılanmasını talep ediyorum.

11 Haziran 2023 12:07 (Şikayetten 49 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletmiş olduğunuz durumla ilgili üzüntülerimizi kabul etmenizi rica ederiz. Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Otopratik Çalışan Sistemi Bozuyor Güvenilir Değil

Ramazan
30 Aralık 2023 17:08
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Otopratik Web'deki Fiyatla Servisteki Fiyat Arasındaki Büyük Fark Şaşırttı

19 Mayıs 2025 20:04
Otopratik Web'deki Fiyatla Servisteki Fiyat Arasındaki Büyük Fark Şaşırttı
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Otopratik Bakım Sonrası Aracım Arızalandı

28 Haziran 2023 22:08