Murat
11 Eylül 2023 18:201.879

Audi a4 için bir sis farı siparişi verdim. 2 gün sonra kargo ulaştı. Yani 1 saat önce 11.09.2023 15.00 civarı kutuyu açtım sanırım ve içerisinden bir not çıktı.

Uzun bir not ama özeti şu "farın ayağı kırık ve elimizde kalan son far olduğu için bekletmemek için gönderdik."

sormadan gönderdikleri için kızdım ama çok da lazım olduğu için eğer iş görürse dedikleri gibi kullanmayı düşünerek kutuyu açmaya devam ettim.

2 katlı hava balonlu naylonun üstünden farın camında 3 adet çizgi dikkatimi çekmişti. Tabii ki çok iyi sarılmış ve kutu hasarsız olduğu için kırık olma ihtimali vermedim.

Hatta üstündeki kırığı farı elime aldığımda bile inanamadım. Belki de korusun diye bant yapıştırdıkları için kesişim noktaları kırık gibi görünüyor olabilir diye düşündüm. Bant var gibi camı yokladım ama nafile.

Camda boydan boya 3 kırık var. Köşesinden çok sert bir darbe almış. 2 kat naylon ve karton kutusu içinde öyle bir darbe alma ihtimali olduğunu düşünmüyorum.

Şikayetçiyim çünkü;

1. Kusurlu ürünü sormadan kargoladılar.

2. Üründe söyledikleri gibi hafif değil ağır bir kusur çıktı. Kullanılması imkansız olduğu halde iade almıyorlar. Tutanak istiyorlar. Kutu sağlam ve içinde 2 kat naylon ile bu çatlağın olmayacağını bilmiyor musunuz?

3. Stok bitti dedikleri halde tüm platformlarda aynı ürünün stoğu vardı. Hatta 9 adete kadar stoğa ekleyebiliyordum.

İademi kabul etmiyorlar. Zaman kaybettim, ürün fiyatları bir miktar arttı bazı ürünleri kaçırdım. Şimdi yeniden daha pahalı sipariş verip tekrar beklemek zorunda kaldım.

Akif
Akif
16 Ekim 2023 16:46

Bu firmaya fren westinghouse siparişi vermek üzereydim. Vazgeçtim. Yüz yüze görüşüp ürünü görmeden almak zaten riskli bir de bu tarz etik olmayan ticari firmalara rast gelme tehlikesi var. En iyisi bildik firmalardan şaşmamak

Tümpar Otomotiv İade Yapmıyor Oyalıyor

Oğuzhan
21 Kasım 2024 19:13440

Tümpar Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti. 05.11.2024 tarihinde 2 adet far siparişi verdim ürün 1 hafta gelmedi kargoda kaybold...

Sanal Yağ Market Yanlış Ürün Ve İletişim Sorunlarıyla Karşılaştım

Tayfun
13 Ağustos 2024 13:521.216

26 Temmuz 2024'te Toyota Corolla mann bakım seti aldım. Araya araya ürün 5 Ağustos'ta geldi. Benim sipariş verdiğim ürün...

1 Destek2 Yorum

Muhammed
28 Kasım 2023 16:241.477

3 Mart'ta aldığım H1 ve H7 farlarımdan, H7 sol farım 8 aylık süre zarfında patladı. Durumu videolu ve fotoğraflı bir şek...

1 Destek