Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Otelz Rezervasyon İptalinde Müşteri Memnuniyetsizliği!

Cihan
22 Ağustos 2024 19:20

2 saat öncesinde Otelz sitesi üzerinden yapmış olduğum 5279** numaralı rezervasyonumu iptal edip aynı tarihler için başka bir otelde rezervasyon yapmak istiyorum. Arama sayfasındaki bir hatadan dolayı 2 gecelik olarak baktığım bedel tek gecelik olarak gösterilmiş ve arada iki katı fark vardır ve dikkat etmediğim için rezervasyonu onaylamış bulundum. Fark ettiğim gibi de 1,5-2 saat içerisinde iptal etmeye çalıştım/müşteri hizmetlerine ulaştım doğrudan. Ancak site toplam konaklama bedelini benden iptal cezası olarak tahsil edeceğini söylüyor. Bütçemi şu an için aşan bir bedelde otelde zorunlu olarak konaklama yaptırılıyorum resmen. Kredi kartı bilgilerim de kayıtlı olduğu için otomatik olarak ödemenin çekileceğini söylüyorlar. Müşteri hizmetleri ile görüşmemde hiçbir şekilde iptal edilemeyeceğini, iptal edilse de %100 bedeli iptal cezası olarak yansıtacaklarını söylediler. Kaç senedir Otelz aracılığı ile bütün şirket seyahatlerimizi ve bireysel seyahatlerimi organize ediyorum ancak bir daha da kullanmam. Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar katı kuralları olan sistem yok. Hiçbir şekilde müşteri memnuniyeti umurlarında değil.

23 Ağustos 2024 14:53 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırarak yapmış olduğunuz talep ve görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla,

Serdar sonuçtan çok memnun

Serdar
26 Ekim 2024 15:15
"Otelz ye yaşadığım olumsuzluk sonucu 24saat içinde dönüş yaparak mağduriyetimi giderdiği için teşekkür ederim. Müşteri temsilcisinin ilgisi alakası, sorunu çözmedeki başarısı gerçekten çok iyiydi, Berika hanıma ayrıca teşekkür ederim. Tekrardan konaklama için otellerle tek tek görüşüp benim istediğim gibi olması için bir saate yakın görüşmeler yaptı. Alanında yetkin olduğu her tavrından belliydi. Böyle bir çalışanın olması güzel bir şey firma için.Otelz.com ekstradan indirim tanımlayarak gerçekten yaşanan olumsuzluğun arkasında durup, bizi mağdur etmedi. Hızlı da dönüş yapmaları ayrıca güzeldi. Sorunum profesyonelce çözüldü. Teşekkür mesajımı da yayınlarsanız sevinirim:)"

Hüseyin
26 Eylül 2023 16:04
Otelz Rezervasyonlarının Tek Taraflı İptali Hakkında
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
03 Temmuz 2023 16:45
Otelz İptal Cezası
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
02 Ekim 2023 16:34