Ali sonuçtan hiç memnun değil

Braun Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Tamir Sorunu

02 Nisan 2024 21:13

Braun Oral-B şarjlı Diş Fırçası Tamir Edilemiyor Mu?
Birkaç yıl önce almış olduğum şarjlı diş fırçam çalışmıyor. Bu sorunla ilgili olarak Braun müşteri hizmetleri ile görüştüğümde yetkili servis olarak 2 servis önerdiler. İkisini de aradığımda aynı cevabı aldım; 2 yıldan önce alınmış ise herhangi bir işlem yapmadıklarını söylediler. Eğer 2 yıl dolmamışsa ve garantisi devam ediyorsa ürünü doğrudan değiştireceklerini belirttiler. Ben ürünün 2 yıldan uzun süre önce aldığımı, ücretsiz tamir veya değişim gibi bir talebim olmadığını, ücreti ile tamir ettirmek istediğimi söylediğimde ise böyle bir hizmetlerinin bulunmadığını belirttiler. Tekrar müşteri hizmetlerine ulaşıp durumu anlattığımda servislerden aldığım bilgiyi doğruladılar. Bu durumda 'elimdeki ürünü çöpe mi atmamı öneriyorsunuz' dediğimde ise aynı cevabı tekrarlayıp, 'tamiri yapılamadığı için yenisini almanız gerekir' dediler. Herhangi bir elektronik eşyanın servisinde ücreti karşılığında tamiri yapılamadığını öğrenmek trajikomik. Çevremde almayı düşünen insanların da 2 yıl sonra yaşayacakları sorundan kurtarmak adına almamalarını sağlayacağım.

Oral B Şarjlı Diş Fırçası Bozuldu Tamir Yapılmıyormuş

29 Mart 2024 13:36
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Oral - B Genius X Diş Fırçası 3 Yılda Bozuldu, Yetkili Servis Desteği Yok

31 Temmuz 2025 19:23

Oral B Genius Şarjlı Diş Fırçası Birden Bozuldu Çalışmıyor

16 Ekim 2023 15:11
Nuriemre sonuçtan hiç memnun değil

Şarjlı Diş Fırçam Çalışmıyor Servis Desteği Alamıyorum

Nuriemre