İrem sonuçtan memnun

Optimum Outlet (İstanbul) Optimum Outlet Cosmetics Company Store Kaba Çalışan

28 Mayıs 2024 19:08
İrem'in Teşekkür Mesajı
“Hızlı dönüşünüz için teşekkürler🙏🏻”

İstanbul Optimum Outlet AVM'de "Cosmetics Company Store" mağazasında çalışanlar ters ve saygısız. Gece hafta gittiğimizde beyefendiler vardı onlar da kaba davrandı. Bugün de Adini yanlış hatırlamıyorsam İ*** hanim hepimizi tersledi. Halam annem ve ben mağazaya gittik. Halam bir ürün sordu, sadece koyular kaldı diyerek uzaktan ters bir şekilde seslendi. Sonrasında Annem bir ürün sorduğunda, ters bir ses tonuyla, "hanımefendi söyledim ya bitti koyuları kaldı" seklinde tersledi halbuki sorduğumuz soru başkaydı. Annem üzülerek mağazadan çıktı ve hanımefendiye hoş davranmadığını söyledi. Sonra anneme doğru yürüyerek "ne tersi hanımefendi 5 kere cevap verdim size" gibi saçma bir cümle kullandı. Jest mimik ve ses tonundan bahsetmiyorum bile.
Ülkede bir suru issiz insan var, ise ihtiyacı olan insanlar var. Ya çalışanlarınızı eğitin, ya da isini severek yapacak insanları ise alin.

29 Mayıs 2024 10:13 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, yaşadığınız olumsuz durumdan dolayı üzgünüz. Konu, The Cosmetics Company Store marka yönetimine iletilmiştir.

İrem
İrem