Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 12:25

16.10.2023 tarihinde Kocaeli'ndeki 41 AVM içinde bulunan Opmar Optik'ten, 10 yaşındaki kızım için yazılan reçete ile birlikte 2 adet yedek camı olan gözlük camı ve çerçevesi satın aldım. Faturalar, fotoğraflarda görüldüğü üzere elimde mevcuttur. Aralık 2023 ayında, çerçevelerden birisi okulda ahşap sıranın üzerine az bir mesafeden düşerek sağ camın alt kısmında ve plastik çerçevede deformasyon meydana gelmiştir. Garanti süresi devam etmekte olduğundan, hasar gören çerçeveyi ilgili Opmar mağazasına götürdüğümde, garanti kapsamının sadece çerçevedeki güneş yanığı, renk değişimi gibi sebepleri kapsadığı ve ellerinde aynı çerçevenin bulunmadığı, istersem başka bir şubeden 350 TL karşılığında temin edip taktırabileceğim söylenmiştir. Çerçevenin fotoğraflarından anlaşılacağı üzere, sadece ufak bir bölümü ahşap okul sırasına düşerek hasar görmüştür. Kendi kullandığım en ucuz ve kalitesiz gözlük çerçevelerinin dahi yere düşse bu şekilde zarar görmediğini belirtmek isterim. Çerçevenin garanti kapsamında değiştirilerek tarafıma teslim edilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde, bu ürünü ilgili mağaza önünde yakacağımı ve bu durumun göz önünde bulundurulmasını ilgili çalışanlardan rica ediyorum. Saygılarımla.

Esila sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 16:59

Opmar Optik'te Çerçeve Sorunu Ve İlgisizlik

27 Aralık 2024 18:27

17 Eylül 2023 15:41
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Opmar Optik'in Garanti Ve Sigorta Süresini Dikkate Almaması

05 Eylül 2024 22:26
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 10:11