Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Opel Servisinde Tekrarlayan Sorunlar Ve İlgisizlik

Opel Servisinde Tekrarlayan Sorunlar Ve İlgisizlik
Ümit
11 Ekim 2024 15:28

Opel Corsa 1.2 turbo aracımın 30.000 km bakımı için 20 Eylül Cuma günü Çetaş Opel servisine müracaat ettim. Belirtmek isterim ki aracımla ilgili herhangi bir şikayetim yoktu. Normal yağ ve filtre değişimine ek olarak bu bakım kapsamında buji değişimi de olacağı tarafıma iletilerek yaklaşık 12.500 TL ücret talep edildi. Saat 14:00 randevusu olan aracımı ücreti ödedikten sonra servis bitiş saati olan 18:30 sularında teslim aldım. Aracımı trafiğe çıkardıktan yaklaşık 500 m sonra araçta silkeleme sorunu yaşadım ve ekranda motor arıza ışığı yandı. Aracı tekrar servise geri getirdim. Danışmanımla görüştükten sonra aracı otoparka çekerek kendi imkanlarımla evime döndüm. Cumartesi günü problem halledildikten sonra aracımı teslim alacağım ve telefonla bilgilendirileceğim söylendi. Fakat araçla servisin ilgilenilmesi benim tekrar servise gelmemle başlandı. Yine servis mesai saati sonunda aracım teslim edildi ve yeni değişen bujilerin bir tanesinin arızalı olduğu ve değişiminin sağlandığı söylendi. Tüm bunları anlayışla karşılayarak teşekkür ettim ve ayrıldım. Ancak 23 Eylül günü araçta aynı şikayetleri tekrar yaşadım ve servise durumu telefonla ilettim. 25 Eylül ya da 26 olabilir. Tekrardan servise geldim. Serviste bu sefer problemin 2 numaralı ateşleme bobininden kaynaklandığı ve sorunun çözüldüğü bilgisi verildi. Ben telefonla olan görüşmelerimizde de aracın mutlaka zorlanması gerektiğini ve test sürüşü yapılması gerektiğini ilettim. Aracımı teslim aldıktan sonra tekrar test ettim ve motor arıza ışığı tekrar yandı. Yaklaşık 1 haftadır randevu için geri aranmayı bekliyorum. Çetaş'ta çok fazla araç olduğu için araçlarla yeterince ilgilenilmediğini düşünmekteyim. Yaşadıklarımın iş ahlakıyla kesinlikle uyuşmadığı düşüncesindeyim. Bir an önce sorunun çözülmesini istiyorum. Ümit A***, Tekirdağ Çorlu.

profile profile profile

Opel Corsa'da Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Eray
06 Mayıs 2025 14:10
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Opel Opal Servisi Sağlam Aracımı Bozdu

Yasemin
20 Ağustos 2024 20:10
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa Yağlı Kayış Arızası Sonrası Yüksek Motor Değişim Ücreti Mağduriyeti

Nurullah
03 Ekim 2025 10:10

Yetkili Serviste Bakım Sonrası Bitmeyen Arıza Ve Mağduriyet

Denizcan
25 Temmuz 2025 11:13
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Opel Çetaş Çorlu'da Süregelen Hizmet Eksikliği Ve İletişim Sorunları

Engin