Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
26 Kasım 2024 11:36

07/10/2024 tarihinde Opel Crossland aracımı Diyarbakır/Bağlar Odabaşı Opel Servisine götürdüm. Aracımın start stop lambası yanıp sönüyordu ama start stop devreye girmiyordu. Usta önce aküde sorun olduğunu, aküyü şarj edeceklerini söyledi, daha sonra aküyü şarj ettiğini ancak sorunun çözülmediğini, bundan dolayı program yapılacağını belirtti. 3. Günde 09/10/2024 tarihinde beni telefonla arayarak sorunun çözüldüğünü aracı alabileceğimi söylediler. Aracımı aldım ancak; sorunun devam ettiğini gördüm, Müdür Bey'in yanına gittim. Müdür Bey ustayı çağırdı, usta bu sefer de sorunun aküden kaynaklandığını, akünün değiştirilmesi gerektiğini belirtti. Akünün garantisinin 2 yıl olduğunu ve aküyü ücretli değiştireceklerini söylediler. Ben de aracın garantisinin 3 yıl olduğunu ve ücretsiz değiştirilmesi gerektiğini belirttim ancak kabul etmediler. Hem aracımı 3 gün sonunda, arızasını gidermeden bana teslim ettiler, hem de aküyü değiştirmediler. Akünün ücretsiz olarak garanti kapsamında değiştirilmesini istiyorum.

profile profile

Opel Crossland'da Garanti Kapsamı Dışında Kalan Marş Problemi

Batl
01 Şubat 2025 15:31
Eymen sonucu yetersiz buldu

Opel Crossland: Bitmeyen Arızalar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Eymen
21 Ocak 2025 20:28
Mahsun sonuçtan hiç memnun değil

Opel Servisinde 9 Günlük Bekleyiş Ve Mağduriyet

Mahsun
16 Ekim 2024 12:27
Opel Servisinde 9 Günlük Bekleyiş Ve Mağduriyet

Onur
30 Eylül 2024 09:50
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Opel Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve İlgisizlik

26 Aralık 2024 00:53