Mahsun sonuçtan hiç memnun değil

Opel Servisinde 9 Günlük Bekleyiş Ve Mağduriyet

Opel Servisinde 9 Günlük Bekleyiş Ve Mağduriyet
Mahsun
16 Ekim 2024 12:27

Opel Corsa 2020 model 1.5 dizel Edition paket aracım var. Aracımı garanti süresi içinde arızası nedeniyle Diyarbakır Opel Odabaşı servisine götürdüm. Debriyaj pedalı basarken yarıda kalıyordu. Şikayetimi söyledim ve aracımı servise bıraktım. Sonra aracımın arızasının giderildiğini, havasının alındığını söylediler ve aracımı teslim ettiler. Ancak aracımın arızası devam etti. Tekrar servise gittim. Debriyaj pedalının oradan yağ akıtıyor, motor fren yağı eksiltiyor dediler. Parçanın değişmesi gerekiyor, garantiye sunacağız dediler. Tamam dedim. Aracım 9 gün boyunca serviste kaldı. Garanti biriminden aradılar ve aracınızın kullanıcı hatası olduğunu, garanti kapsamına girmediğini söylediler. Bunu söylemek için 9 gündür beni bekletiyorsunuz. Zoruma giden, aracımın 9 gündür hiçbir işlem yapılmadan serviste beklemesi. Garantiye girmeyecekse beni niye bu kadar mağdur ettiniz? Bir parça değiştirecektiniz, onu da garantiye sokmamak için elinizden geleni yaptınız. Beni 9 gün boyunca beklettiniz. Gerekli her yere yazacağım şikayetimi.

Aynı araçtan bizde de var, Opel Corsa debriyaj sorunu kronik olabilir mi?

Vatan
Vatan

Bende Opel alacaktım vazgeçtim

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra'nın Uzayan Servis Süreci Ve Yedek Araç Mağduriyeti

Burak
22 Ekim 2025 18:04
Eymen sonucu yetersiz buldu

Opel Crossland: Bitmeyen Arızalar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Eymen
21 Ocak 2025 20:28
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Uzayan Onarım Süreci

Metin