Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Onvo TV Panel Arızası Ve Teknik Servis Süreci Kalitesizliği

27 Şubat 2024 13:39

18/01/2024 tarihinde 334888 referans numarası ile Onvo marka 55 inç televizyonum daha altı ay bile olmadan ekranda bölünmeler yaşandı ve yetkili teknik servis panel arızası olduğunu söyledi.

Arıza kaydını açtı ve Onvo merkezinde panelin getirilip değiştirileceğini söylediler. Bugün 29 iş günü olmasına rağmen aradığımda hala sevk için panelin hazırlandığı cevabını aldım. 21 iş günü süresinde teslim edilip onarılması gerekiyor.

Hukuken bu süre maksimumdur. Bugün itibarıyla Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yaparak gerekli her yere şikayetimi bildireceğim.

27 Şubat 2024 15:52 (Şikayetten 2 saat sonra)
27 Şubat 2024 15:56
27 Şubat 2024 16:44

Azami 21 İş gününü geçtiği halde ürünümün parçası temin edilemeyip tarafıma gönderilmediği için ürünün tamirini istemiyorum yenisiyle değiştirilmesini istiyorum. Başlıkta eksik yazmışım bugün itibari ile 35 iş günü olmuş ve hala parça temin edilememiş. Bugün buraya şikayeti yazdıktan sonra tekrar aradım ve sevk aşamasında diye söylediğiniz ürün bir an da kargolanmış olarak çıktı. Ürünün yenisi ile değişim istiyorum bu şekilde mağduriyetim giderilmeyecekse hakkımı tüketici hakem heyetinde arayacağım.

06 Mart 2024 15:16

Hala herhangi bir gelişme yok ben bu kadar sorumsuz bir marka daha önce hayatımda hiç ne gördüm ne duydum. Biraz bile paranıza acıyorsanız bu markayı düşünmeyin.

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Sevgi
29 Nisan 2024 19:10
Onvo Mağduriyeti Yaşayan Biri Olarak Çözüm Bekliyorum
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
01 Eylül 2023 13:53

Fırat
31 Ocak 2025 18:32
Onvo Televizyon Arızası: Çözüm Yerine Sorunlar Yığını!
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
27 Ocak 2025 09:29
Onvo TV'nin Onarımı Neden Gecikiyor?
Onvo TV'nin Onarımı Neden Gecikiyor?
Ali sonuçtan memnun

Ali