Polat sonucu yetersiz buldu

Onvo Tekirdağ Çorlu Evkur'dan Alınan Smart TV'nin Ardı Arkası Kesilmeyen Sorunları

04 Nisan 2024 22:16

Tekirdağ Çorlu Evkur mağazasından 58 inç Onvo marka Android Smart TV aldık. Daha önce panel arızası nedeniyle tamire gitti ve geri geldi. Kasa vidaları eksik atılmış şekilde geldi. Yine de 'Gelmezse ne yaparız?' veya 'Başkasının televizyonu gelir mi?' endişesiyle beklemeyelim diye kullanmaya devam ettik. Ancak şu anda güvenli mod arızası yaşıyor ve test moduna geçiyor. Servis çağırdık, panelin arızalı olduğunu söyledi. Garanti durumunu sorguladığında ise garanti süresinin dolduğunu belirtti. Oysa Evkur mağazası ürünü 2+1 yani 3 yıl garantili olarak satmıştı. Servis ise sadece 1 yıllık garantiyi kabul ediyor.

05 Nisan 2024 07:17 (Şikayetten 9 saat sonra)
18 Nisan 2024 10:23

Polat Bey, Bilgileriniz servisimize iletilmiştir. Servisimiz sizin ile iletişime geçecektir. Sizden Evkur faturanızı talep edecektir, servisimizi iletebilirsiniz. İyi günler dilerim.

15 Mayıs 2024 17:51

Süreç uzun sürede televizyonumun arızası giderildiği için teşekkür ederim Onvo yetkili servise...

Beyhan sonuçtan hiç memnun değil

Beyhan
16 Mart 2024 18:18
Melike sonuçtan çok memnun

Melike
17 Mart 2025 18:49
"Onvo müşteri hizmetleri ve Evkur satın alma bölümü sayesinde ürünüm tamir edilmiştir. Teşekkürler..."
Onvo Garanti Süresi Yanıltmacası

Melek
19 Kasım 2023 20:23
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Berat
09 Aralık 2023 21:50
Onvo Bozuk TV Paneliyle Mağdur Oldum
Esen sonuçtan hiç memnun değil

Esen
12 Ekim 2023 16:24