Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 21:42

Bugün az kalsın oluyordum. Yazıklar olsun! Onvo OV-012 faturalı ve garantili scooter'ım tam bir fiyasko. Açıklamalarda su geçirmez denildiği halde su almaktadır. Örneğin, far anahtarı açma-kapama düğmesinin oradan, aslında her tarafından su almaktadır ve sinyal farı, cihaz kapalı dahi olsa, kısa devre yaparak ön lambayı ve aynı anda tüm sinyal ve stopları yakmaktadır. Ayrıca, dijital ekran gaz kolunun yanından da su almaktadır. Bu nasıl bir iş? Scooter, bir anda ekranı kapattı ve aniden motoru devre dışı bırakarak, arkadan gelen aracın altına düşüyordum, son anda kurtuldum. Bu nasıl bir mühendislik? Kardeşim, sen benim hayatımla oynayamazsın. Derhal, bir üst ürününüzle su geçirmez bir ürünle değiştirin. Yoksa bilirkişi raporları ile birlikte sizi mahkemeye vereceğim.

27 Aralık 2023 21:45

İpx-4 su hecirmezlik herhangi bir yönden gelen su sıçramalarına ve tere karşı diyor ama ne alakaysa yukarıdan gelen anlık çiğse bizim Scooter ı anlık durdurarak Az daha Ölümümüze sebep oluyordu... Yazın o zaman kitapçığınıza kardeşim kesinlikle kullanmayın açık havada üstüne şemsiye ya da tente yaptırın deyin yoksa araç altında kalırsınız anlık ve sonrasında motoru tamamen kapatır deyin

28 Aralık 2023 09:20 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

28 Aralık 2023 09:39

Beni aramadınız ben sizi aradım... Bana söylen × siz yağmurda neden sürdünüz sürmemeniz ve acilen yağmur Olduğunda kapalı bir alana çekip beklemeniz gerekirdi hata sizindir kullanıcı hatasıdır # bende dedim ki peki kullanım kitapçığında yağmurlu havada kullanmayınız demiyor ya da dışarı çıkmayın demiyor bu cihaz su geçirir dikkat edin yazmıyor kapatır kendini kısa devre olur yazmıyor ama kendi üretim hatanızı sadece satış yapmak için bana yıkıyorsunuz. Siz benim scoter imi su geçirmeyen ürünle değiştirmek zorundasınız diyorum hayır öyle bir ürünümüz yok diyorlar almayın kardeşim Onvo Scooter basit bir serpme yağmurda dahi elektronik akşamından su alıyor ve motor kitliyor kapanıyor süratli iken kontrolü kaybettiriyor kaza her an olabilir almayın buradan ürün tanıtımı yapan you tuberlere sesleniyorum milletin adamı olun para için ya da bedava ürün için satmayın onurunuzu dava açacağım Onvo haberin olsun

29 Aralık 2023 22:39

Onvo Scooter tam bir hüsran... Hava durumunu takip edin hata sizindir cihaz su geçirir diyorlar da hava durumu anlık olaydır Güneşli derler yağmur yağar kar yağar da bu açıklamalarınız neden kitapçıkta yok ben sürüş esnasında kapalı alanı nereden bulacağım zaten cihaz aniden motoru kapatmış elektriği kesmiş sinyal stop korna kendinden çalışıyor da konu satış esnasında neden kullanıcıya anlatılmiyo ben o kadar parayı buna neden verdim cihazımın korna sinyal ve dijital ekranının su geçirmeyen ürünle değişimini istiyorum

19 Ocak 2024 11:01
Onvo Scooter Ov-012 Su Alıyor Kendini Aniden Kapatıyor

Merhaba, Kullanım kılavuzunda sıvı teması ile ilgili tüm bilgiler bulunmakta, görsel olarak eklenmiştir.

Satın Aldığım Scooter'da Sürekli Arıza Ve Servis Sorunları Yaşadım

Emirhan
14 Eylül 17:30
Satın Aldığım Scooter'da Sürekli Arıza Ve Servis Sorunları Yaşadım
Magomed sonuçtan hiç memnun değil

Magomed
09 Mart 18:25
Onvo Yetkili Servis Hatalı Tamir ve Yüksek Ücret Talepleriyle Mağdur Ediyor
Onvo Yetkili Servis Hatalı Tamir ve Yüksek Ücret Talepleriyle Mağdur Ediyor
Vatan sonuçtan hiç memnun değil

Vatan
26 Temmuz 2024 00:35
Onvo Scooter Pişmanlığı, Yerli Değil Yedek Parça Yok
Serhan sonuçtan hiç memnun değil

Serhan
29 Eylül 2023 15:08