Özgür sonuçtan çok memnun

Onvo Scooter Çanta Fermuar Problemi

29 Mayıs 2024 14:47
Özgür'ün Teşekkür Mesajı
“Onvo malzeme çantası garantiye girmediği halde çantanın yenisini göndererek teşekkürü ve övgüyü hak etti. Marka olmanın verdiği önemle bizi memnun etti. Çok teşekkür ediyorum.”

2 ay önce Onvo Scooter aldım oğluma. Bu hafta itibari ile öndeki malzeme çantasındaki 2 adet fermuar kendi kendine çıktı ve fermuar bölümü iplikleri çıkarak söküldü. Firmayı aradık direkt kullanıcı hatası dedi hanımefendi. Onarım ile ilgili yönlendirebilir misiniz dedim hayır dediler. Ürünü Büyükçekmece fabrika satış mağazasından aldık ve parayı elden aldılar fatura kesmediler. Sadece kullanım kılavuzu garanti belgesi üzerine kaşe basıp tarih yazdılar. Onvo kurumsal diye biliyordum. Çözüm bekliyoruz

29 Mayıs 2024 15:43 (Şikayetten 56 dakika sonra)
06 Haziran 2024 16:34

Sevgili Müşterimiz, Sizleri aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Yaşadığınız sorun ile ilgili Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Onvo Müşteri İletişim Merkezi

06 Haziran 2024 16:49
06 Haziran 2024 16:56

Çantanın hediye olduğu ve garantiye girmediği belirtildi. Ben de kendilerine çantanın hediye olsa bile kaliteli ve tamirinin yapılabilir bir garantisi olması gerektiğini söyledim. Müşteri memnuniyeti için bu gibi durumlar için çanta değişimi ya da tamiri yapılmalı diye düşünüyorum.

07 Haziran 2024 09:30

Özgür Bey, Sizi arıyorum fakat meşgul çalıyor sizi aradığım numaradan tekrar arayabilir misiniz?

24 Haziran 2024 21:23

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
21 Eylül 2023 09:38

Şahin
04 Temmuz 2023 12:13
Ali sonuçtan memnun değil

Ali
27 Ağustos 2024 21:09
Oğuzcan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzcan
29 Aralık 2023 12:40
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Ov 012 X Plus Teknik Servis Hatası

Gökhan