Sebahattin sonuçtan çok memnun

Garanti Kapsamındaki TV İçin Fatura Engeli

01 Kasım 2024 16:49

Henüz 1 yıllık olan Onvo OV65500 model TV'min ekranında kendiliğinden boydan boya bordo çizgi oluşması sebebiyle 29.10.2024 tarihinde Ankara Keçiören Atapark'ta bulunan Özmerd Elektronik isimli iş yerine evden teslim ettim. Servise teslim ettiğim esnada cihazın faturasının kayıp olduğunu, ancak cihazın seri numarasını Onvo Müşteri Hizmetlerinden sorgulattığımı ve cihazın üretim tarihi itibariyle garanti kapsamında bulunduğunu söyledim. Ancak iki gün sonra servisten arayan şahıs, cihazın faturasının bulunmaması ve fatura kaydının başka şahıs adına olması sebebiyle cihaza müdahale edemeyeceğini söyledi. Ne alaka anlamadım. Cihaz neticede garantili bir cihaz, cihazın kimin adına faturalı olduğunun ne önemi var? Şahsa, müşteri temsilcisi bayan ile görüştüğümde bana garanti olarak cihazın üretim tarihinin baz alındığını ve cihazın garanti kapsamında tamir ettirebileceğimi söylemiş olduğunu söylememe rağmen ısrarla yardımcı olamayacağını söyledi. Kaç gün oldu, hâlâ haber bekliyorum. Lütfen konu ile ilgili gerekli araştırma yapılarak bir an önce tarafıma bilgi verilsin. Yani cihazım garanti kapsamında yapılacak mı yapılmayacak mı bilmek istiyorum. Aksi takdirde hukuki olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak durumunda kalacağım. Not: Arkadaşım yurt dışında bulunduğundan TV'ye ait faturayı temin etme gibi bir durumum yok.

23 Ocak 2025 10:37

Onvo OV655500 marka cihazımı ekranda kendiliğinden çizgi çıkması sebebiyle garanti kapsamında 29.11.2024 tarihinde Ankara Keçiören Özmerd Elektronik isimli servise evden teslim ettim. Aradan 2.5 ay geçti ne arayan var ne soran belki on kez servisle görüştüm hep panel bekliyoruz bugün yarın gelir vs denilerek oyaladılar. Ya kardeşim 2.5 ay cihaz tamiri nerede görülmüş ve bugün aradığımda hâlâ panel bekliyoruz bugün yarın elimizde olur dediler. Onvo firması bu teknik servis ile çok müşteri kaybeder benden söylemesi. Daha önceden de servis, cihazın faturasının kayıp olması ile ilgili sıkıntı çıkarıp garanti kapsamında yapılamayacağını söylemişti sağ olsun Onvo firması ilgilenip yardımcı olacaklarını ve cihazın ücretsiz tamir edileceği sözünü vermişti ama bahse konu servis hâlâ cihazımı teslim etmedi. Onvo firmasından bir an önce servis ile görüşüp cihazın teslimi konusunda yardımcı olmasını bekliyorum.

04 Kasım 2024 07:37 (Şikayetten 2 gün sonra)
05 Kasım 2024 09:58

Şikayet departmanı Sedef Hanım merhaba Cihaz ile ilgili hâlâ tarafıma bilgi verilmedi öğrenmek istediğim sadece cihazımın faturası kayıp olduğu için garanti kapsamında yapılacak mı yapılmayacak mı kaç kez oldu müşteri iletişim merkezini aradım ama hâlâ aynı cevapları alıyorum net bir çözüm yok. Bu kadar zor mu bir bilgiyi paylaşmak ona göre TV mi geri alacağım servisten

05 Kasım 2024 12:46

Cihazım ile ilgili sorunun garanti kapsamında giderileceği sözü tarafıma verildi. Bu sebeple Onvo firmasına ve Özellikle Sinem Hanım'a ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
22 Eylül 2023 18:59
Mikayil sonuçtan çok memnun

Mikayil
22 Ağustos 2025 17:37
"Teşekkürler geç oldu temiz oldu"

Mohammad
05 Nisan 2024 17:46
8 Ay Sonra Arızalanan Onvo TV Ve Servis Sorunları

İlknur
19 Eylül 2024 03:13
Ferruh sonuçtan hiç memnun değil

Ferruh
14 Temmuz 2023 23:00