Şükran sonuçtan çok memnun

Omix Robot Süpürge Ana Fırca Kırılması

Omix Robot Süpürge Ana Fırca Kırılması
23 Ocak 2024 21:35

Omix Mix Bot Pro süpürgem var ve 2 aydır kullanıyorum. Çalıştırırken ana fırçasından uyarı sinyali aldım. Hazneyi açtığımda ana fırçasının erimiş ve kırılmış olduğunu gördüm. Hiçbir kullanıcı hatası yapmadığımı düşünüyorum ve 2 aylık kullanımda eriyip kırılmasını çok mantıksız buluyorum. Umarım sorunum çözülür, aksi takdirde hukuki haklarımı kullanmak zorunda kalacağım. Ayrıca sitede yedek parçasını da göremedim.

12 Mart 2024 20:26

Omix mix bot Pro robot almıştım ama 4 aydır kullanıyorum daha önce çalışır durumda ana fırcası yanmıştı pislik kaynaklı denildi ücret karşılığı yeniledik hadi buna tamam dedik ama bu sefer haritalanması sürekli çevrimdışı hayası veriyordu garantiye gönderdik pislik aldığı için ana kartı yanmış 5.750 TL'ye aldığım robota 4.750 TL tamir ücreti isteniliyor ve hata tespiti içinde ayrıca 750 TL isteniliyor zaten süpürülmesi için alındı aynı makine kardeşim de aldı onunda haritalandırması çalışmıyor omix pişmanlıktır net.

24 Ocak 2024 14:58 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

01 Şubat 2024 20:39

Sorunlarla alakadar bir marka çözüm odaklı ve güvenilebilir bir marka teşekkürler

13 Mart 2024 11:36

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Omix Mix Pro Yedek Parçası Temin Edilemiyor

Ayşegül
10 Mart 2024 12:23
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Omix Mix Bot Pro Ana Fırça Sorunu Ve Parça Temininde Yaşanan Zorluklar

Sinan
14 Ağustos 2025 18:29

Cihat
01 Mayıs 2024 20:48

Recep
24 Kasım 2024 15:17
Naciye sonuçtan hiç memnun değil

Naciye
27 Aralık 2024 12:02