Ödeal Anlatacak Cümle Yok!

18 Eylül 2024 22:346.523

17 Eylül 2024 16:26

Personeli geliyor. Havalı, küfürbaz ve yapılı teknik servis istersiniz, 'Namazı bırak ve gel, işin başında dur' diyen bir kapasiteli personel barındırıyorlar.  Ödeal değil sanki düşman. Adam gelip 'Namaz kılıyorum' dediğimde bile bir havalı. Ayıptır, günahtır. Böyle bir firmaya bulaştığım için utanıyorum.

18 Eylül 2024 22:16

Zararımın tazmini istiyorum ilk günden bugüne kadar 20 bin kadar zarar ugrati Ödeal

19 Eylül 2024 08:17 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba Değerli Üye İş Yerimiz, Geri bildirimleriniz bizim için değerlidir. Görüşlerinize değer veriyoruz. Talebiniz, ilgili ekiplerimiz tarafından özenle incelenerek tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Sizlere en kısa sürede yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Ödeal Ödeme Kuruluşu A.Ş

19 Eylül 2024 09:11

Arıyoruz WhatsApp yazıyoruz dönüş yok

19 Eylül 2024 18:03

Merhaba, Tarafınıza ulaşılarak süreçlerle ilgili bilgi verilmiştir ve süreçleriniz devam etmektedir. Saygılarımızla

4 Ekim 2024 16:11

Merhaba, Tarafınız aranmış ancak ulaşılamamıştır. Sistemdeki kayıtlı numara üzerinden SMS iletilmiştir. Saygılarımızla

4 Ekim 2024 16:20

Müsait değildin sindi araya bilirsiniz

16 Ekim 2024 08:23

Ödel al arıyoruz iptal diye bize yaptıkları hatadan yaptıkları zarardan dolayı ödeme yapcaklari yerine para talep ediyorlar sonra tahsilat için tacizde bulunuyorlar biz hatalarından dolayı iptal ettirmek istiyoruz ama onlar iptal surecinde para istiyor bu nedir hem suçlular hem gucluler.

25 Ocak 13:58

Bende bulaştım bulaşmaz olaydım

5 Aralık 2025 17:17

Dostum teşekkür ederim gerçekten yorumunu görmesen bende bulaşacaktım. Bizim iş yerine gelmişler ben yokken babam alalım mı dedi direk araştırdım her baktım yerde sorunlu yorumlar. Bu yorumu görenlere bende seslenmek istiyorum %0 komisyon var diye başınızı ağrıtmayın

Ödeal POS İptalinde Taahhüt Ve Cayma Bedeli Sorunu

22 Temmuz 2025 10:331.585

Ödeal posu iptal etmiyor denizlideki çalışanı M***** yerginin anlattığı taahhütler tutulmadı. İptal etmek istediğimde ca...

İptal Edilen 11.000 TL Ödeme İadesi Gelmedi

19 Temmuz 18:1074

17 Temmuz 2026 tarihinde saat 23.07’de SugarChef's Restaurant’ta Akbank Free Kartım ile 11.000 TL tutarında ödeme yaptım...

Ödeal POS Sistemi Üzerinden Gelen Ödemeler Eksik Ve Yanıtsız

7 Mart 14:471.555

Ödeal üzerinden restoran pos sistemi kullanıyorum ve ödemelerim ertesi gün hesabıma yatacak şekilde tanımlı olmasına rağ...

Tümünü Gör
Ödeal Posunda Onay Ya Da Red Yazısı Yazmıyor Ve Slip 40 Cm Çıkıyor

Ödeal PosundaOnay Ya Da Red Yazısı Yazmıyor Ve Slip 40 Cm Çıkıyor

Arif
Ödeal Yanlış Bilgilerle Beni Yanıltıp Fazla Ücret Talep Ediyor.

Ödeal YanlışBilgilerle Beni Yanıltıp Fazla Ücret Talep Ediyor.

Burak
Ödeal Nereye Ne Kesiyor?

Ödeal Nereye NeKesiyor?

Seda
Ödeal Sorun Çözemiyor, Ödeme Yapmıyor!

Ödeal SorunÇözemiyor, Ödeme Yapmıyor!

Özkan
Ödeal Olmaz Böyle Hizmet!

Ödeal Olmaz BöyleHizmet!

Murat