Hatice sonuçtan memnun

26 Haziran 2024 20:20
Hatice'nin Teşekkür Mesajı
“Fırat bey'e teşekkürlerimi iletiyorum.”

Online olarak Eczaneden bazı ürünler aldım, kartımdan 21000 TL çekim yapıldı. Ödemesi Ödeal postundan yapılmış ama işlem kredi kartımda 2 gündür provizyonda görünüyor. Eczaneye durumu ilettim. Bize Ödeal Ankara dan para gelmediği için ürünlerinizi kargoya veremiyoruz dedi. Konuyu kendi bankama ilettim, bizim tarafımızdan ödeme yapıldı. Ödeal Ankara'nın gün sonu işlemi yapması gerekiyor diye bilgi verdiler. Provizyon kodunu bile ilettim. Eczane Ödeal Ankara firmasını defalarca aramış bu işlem için ama herhangi bir işlem yapmıyorlar. Sadece bekleyeceksiniz demişler. Neredeyse 2 gündür ödeme provizyonda bekliyor ve benim limitimden 21000 TL düştü. Bugün ben kendim Ödeal Ankara'yı aradım ama işlem askıda görünüyor, Ödeal müşterisinin yani eczanenin araması gerektiğini işlemin neden askıda kaldığını göremediklerini ilettiler. Bu durum parayı alıkoymanın farklı bir şekli ve çirkin bir durum. Eczane elinden geleni yapmış ama Ödeal Ankara hiçbir işlem yapmadığı için eczanede bir şey yapamıyor. Bu kadar saçma bir durum yaşatmanın amacı nedir? 2 gündür parayı alıkoymak nedir? Yarından konu hallolmazsa yasal yollara başvuracağımı ilettim. Ödeme yapmama rağmen karşılığında hizmet alamadığımı ve paramın alıkonulduğunu belirttim ve hala provizyonda işlem şaka gibi.

26 Haziran 2024 20:23 (Şikayetten 2 dakika sonra)
26 Haziran 2024 21:31

Ekstreme yansıdığını gördüm artık provizyonda değil ama normalde ben iade yapmasını istemiştim yapmamışsınız. Eczacıyı aradım ama hala yansımamış. Yansıyana kadar siparişlerim kargolamayacak. Bir süre beklemek mi gerekiyor yansıması için normal mi bu?

27 Haziran 2024 12:13

Merhaba Hatice Hanım, Tarafınızı aradık ancak ulaşım sağlayamadık, müsaitlik bildirmenizi rica ederiz. Saygılarımızla

27 Haziran 2024 14:06

Merhaba, Tarafınız için alınan aksiyonlar iletilmiştir. Saygılarımızla

27 Haziran 2024 15:30

Sistemde yaşanılan sıkıntı ve benimle hiçbir alakası olmamasına rağmen bana yansıdı gibi bir şey oldu ama neyse ki bir şekilde çözdüler. Bu noktada sorunla ilgilen Fırat Bey'e teşekkür ederim.

27 Haziran 2024 15:31

Fırat bey'e teşekkürlerimi iletiyorum.

Burcu
21 Eylül 2023 22:50
Ödeal Pos Cihazları Yüzünden Müşteri Kaybediyoruz. Detaylar Videoda.
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
25 Nisan 2024 19:31
Ödeal 7 Nisan 2024 Tarihli İptal İşlemi
Fisun sonuçtan hiç memnun değil

Fisun
14 Eylül 2024 00:58
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
13 Ekim 2023 19:34
"Teşekkürler ilginiz için..."
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Ödeal Pos Cihazı Ödemelerinde Sürekli Gecikme Ve Mağduriyet

Yasin