Obilet Sefer Saatini Yanlış Gösteriyor

Obilet Sefer Saatini Yanlış Gösteriyor
20 Ağustos 2024 11:56215
Sema'nın Teşekkür Mesajı
Sorun çözüme kavuştu, teşekkürler

O bilette saat 03.15 te İstanbul'dan Edirne'ye bilet aldık. Sonra öğrendik ki o saatte bilet yokmuş, saat 05.45 teki otobüse bilet almışız, Obilet yanlış göstermiş. O saatte saatlerce otobüs bekledik. Düzenli olarak Obilet'ten alışveriş yapıyorduk ama bu hatalarının yüzünden Obilet benim için bitmiştir.

20 Ağustos 2024 12:23 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

20 Ağustos 2024 18:50

Merhaba, İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmede bahsetmiş olduğumuz gibi, Öncelikle yaşamış olduğunuz durum adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Trafik, yolda kaza olması ve geciken yolcu gibi sebeplerden dolayı seferlerde rötar olabiliyor. Rötar, sefer saati güncellemesi gibi durumlarda ise yolcuları bilgilendirmek taşıyıcı otobüs firmasında oluyor. Firma tarafından teyit edilmiş 2 saat ve üzeri rötarlarda, sefere katılmayan yolcularımızın bilet ücretleri firma onay vermese bile bizler tarafından iade ediliyor. Obilet'ten satın alınan bir bilet için hiçbir kullanıcımızın benzer durumu yaşamaması adına firmayla gerekli görüşmeleri yaptık. Sizin adınıza tüm yorum ve şikayetlerinizi ilettiğimizden emin olabilirsiniz. Bir sonraki seyahatinizde tekrar Obilet'i tercih etmenizi dileriz.😊 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

Sema
20 Ağustos 2024 18:51

Sorun çözüme kavuştu, teşekkürler

Sefer Saatleri Yanlış Ve Otobüs Güzergahı Belirtilenden Farklı

7 Temmuz 2025 10:51355

07/07/2025 tarihinde Obilet üzerinde bilgilere istinaden Bolu dan Edirne ye otobüs bileti aldım. Bolu kalkış 02:30 Edirn...

Obilet Deki Otobüs Sefer Süreleri Tamamen Yanlış Bilgi Veriyor

25 Şubat 2024 21:50461

Obilet sitesinden uzun zamandır otobüs bileti satın alıyorum. Başıma sürekli aynı şey gelmeye başladı. Özellikle Balıkes...

Otobüs Rötarı Ve İptal Sorunu Yüzünden İşe Geç Kaldım

27 Ekim 2025 12:57353

"Obilet firmasına çok çok kısa bir süre içerisinde sorunumu çözmede yardımcı oldukları için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çözüm odaklılarmış, sanırım şikayeti yazmamın üstünden yarım saat dahi geçmeden telefonum çaldı hiç beklemiyordum ve biletimin ücretini kupona dönüştürüp yardımcı oldular. Firmanın Güvenli davranışları sonucunda biletlerimi Obilet'ten almaya devam ediyorum."

Yanlış Güzergah Bilgisi Mağduriyeti

9 Kasım 2024 19:30414

"Obilet temsilcisi bilet ücreti kadarını kupon olarak hesabıma yükledi. Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldular."

Yanlış Güzergah Bilgisi Mağduriyeti

28 Şubat 2025 10:321.010

"Oldukça tatlı dille ve gerçekten çözüm odaklı yaklaştığınız için çok teşekkür ederim sorunum çok kısa bir sürede çözüldü çok memnun kaldım"

Tümünü Gör
Obilet Ve Nilüfer Turizm Mağduriyeti

Obilet Ve NilüferTurizm Mağduriyeti

Köksal
Obilet Paramı Aldı Ve Vermedi!

Obilet ParamıAldı Ve Vermedi!

Sude
Obilet Yetkililerine Ulaşamam Kuponum Eksik Yattı!

ObiletYetkililerine Ulaşamam Kuponum Eksik Yattı!

Ramazan
Obilet Üzerinden Pegasus Fazla Ödeme Aldı