Netgsm Satın Aldığım Numarayı Kafasına Göre Başkasına Vermiş

29 Mayıs 2024 01:32

Türkiye'nin 4. Operatörü olarak ortaya çıkan netgsm firmasından şubat 2024 tarihinde bir mobil hat satın aldım. Ödememi yaptım, e-devlet üzerinden abonelik işlemlerimi onayladım tarafıma yönlendirilen tüm yönergeleri ve talimatları yerine getirdim. Tarafıma kendileri sonradan sim kart kargoladılar. Web sitelerine girdiğimde sim kart aktivasyonu işlemi olduğunu gördüm ve pin/PUK bilgilerini girerek o işlemi de tamamladım. Bugün öğreniyorum ki satın aldığım numara benden alınarak bir başkasına satılmış. Neyi eksik yaptım da böyle yaptınız diye sorduğumda bizi neden aramadınız diyorlar. Hiçbir yerde ya da SMS/e-posta bilgilendirmelerinde bizi arayın yazmadılar, öyle bir yönerge yok ama bugün bunu öne sürüyorlar. Hiçbir şekilde tarafıma numara sizden alınacaktır iptal edilecektir gibi bir bilgilendirme SMS/Epostası sağlanmadı. Ayrıca kendilerini bu süreçte defalarca aramama rağmen ulaşım sağlayamadım. Ödemesini yaptığım işlemlerini tamamladığım bir numara neden benden alınıyor? Tarafıma yapılan bu haksızlığın hiçbir tutar yanı yok. Konuyu BTK başta olmak üzere tüm platformlara ve yargıya taşıyacağım. Yasal olarak satın alıyorum işlemlerimi tamamlıyorum ama numarayı benden alıp bir başkasına veriyorsunuz. Neden o zaman satıyorsunuz?

30 Mayıs 2024 12:33 (Şikayetten 1 gün sonra)
Kaan
Kaan
30 Mayıs 2024 20:51

Evet yaptığımız görüşmedeki vermiş olduğunuz bilgiyi zaten belirtmiştim şikayetimde. Tüm işlemlerimi tamamladım ben. En önemlisi ücretini yatırıp e devletten resmi abonelik onayı verdim. 30 gün rezerv saçmalığınız burda sona eriyor bence. Şurdan şu işlemi eksik bırakmışsınız deyin anlayalım neyin eksik olduğunu. Siz bakkal değilsiniz sizinle telefonda konuşarak iş yapacaksak o zaman sistem kurup yönergelerde bulunmayın.

Rıdvan
09 Kasım 2024 07:56
Behiye sonuçtan çok memnun

Behiye
30 Ocak 2025 22:23
"Geçte olsa iade ettiğiniz için teşekkür ederim. Bu kadar süründürmeyin lütfen müşterilerinizi."
Ücret İadesi Yapılmayan Sipariş Ve İletişim Sorunu

Hacer