Esra sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 11:40

Net GSM operatörüne babam, ablam ve arkadaşım M******, üçümüz bir geçiş yaptık ama 2 haftadır hepimizin telefonu kapalı. Yeni hat gelmeden geçiş işlemi yapılmamasını istediğimiz halde hattımız kapandı ve kimse birbirine ulaşamıyor. Bir de dalga geçer gibi CİMER'e yazın, şikayet edin diyorlar. Telefon numaralarına kod geldiği için onlar adına şikayette bulunamıyoruz. Babamda Allah'tan doğrulama olmadığı için oradan sadece hepimiz adına şikayet oluşturabildik.
Hiçbir şekilde bilgi veren yok, herkesi mağdur ediyorlar. Hattımız kapalı ve bir an önce düzeltilmesini talep ediyoruz. Başka hatta da geçemiyoruz, çok mağduruz.

Bu arada CİMER'den verilen dönüşü de ekleyeyim.
Kimse bu konuda yardımcı olmuyor. Geçecekler tekrar tekrar düşünsün, bunları okuyup.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yapmış olduğunuz başvuru ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, başvurunuz incelenmiştir.
Kurumumuzca hizmete sunulan çevrim içi (online) tüketici şikayet başvuru sistemi, ilk etapta abone sayısı 200 binden fazla olan işletmeciler ile yıllık net satışı elli milyon TL’yi geçen hizmet sağlayıcılardan teknik altyapısı online şikayet başvuru sistemine uygun olan işletmeciler/hizmet sağlayıcılar nezdinde uygulamaya geçirilmiş olup, abone sayısı 200 binden az olan işletmeciler ile yıllık net satışı elli milyon TL’nin altında kalan hizmet sağlayıcıların da ilerleyen süreçte online şikayet sistemine entegrasyonu konusunda çalışmalar devam etmektedir. Ancak halihazırda abone sayısı 200 binden az olan işletmeciler ile yıllık net satışı elli milyon TL’den az olan hizmet sağlayıcıların kendi internet sayfalarından çevrim içi (online) şikayet başvurusu iletilebilmekte olup, öte yandan bu tarz işletmeciler/hizmet sağlayıcılar hakkında Kurumumuza yazılı olarak başvuru da yapılabilmektedir.
Bilgilerinize sunulur.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü

18 Kasım 2024 14:51 (Şikayetten 3 saat sonra)
Esra
Esra
17 Mart 2025 13:08

Gerek kalmadı. Bu devirde kimse aylarca iletişimsiz kalamaz. Farklı alt yapıya geçtik. Müşteri hizmetleri paranız iade olur demişti. Üstüne para istendi onu da verdik. Yeter ki sizden kurtulalım gerisinin bir önemi yok.

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
09 Kasım 2024 21:22
Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Netgsm İle Numara Taşıma Kabusu: Bilgilendirme Eksikliği Ve Mağduriyet

Zekeriya
14 Kasım 2024 15:14

Sevim
09 Kasım 2024 21:02
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
10 Kasım 2024 10:38
Net GSM Hattı Geçişinde Şebeke Sorunu Ve İletişim Eksikliği
Bülent sonuçtan çok memnun

Bülent
07 Kasım 2024 11:56
"Firma dışında gelişen bir olay olduğunu anladím. Hizmet almaya devam ediyorum. Teşekkürler..."