Köksal sonuçtan çok memnun

Nespresso Malının Arkasında Dur

08 Haziran 2024 16:17

Mall Of Vatan mağazasından Atelier kapsüllü makine aldım. İlk iki gün içinde, su akıtıyor diye videolarla birlikte geri götürdüm. 25 gün sonra, 'bir şey yok' diyerek geri gönderdiler. Vatan'daki arkadaşlarla denedik, yine su akıtıyor. Yine 25 gün bekleyecekmişiz. Sordum, bu süreçten sonra sorun çözülür mü? İade ya da değişim yokmuş. Ondan sonra sorun olursa, alıp kendim kargoyla gönderecekmişim. 25 günde öyle, bu gidişle bir sene sürer götür getir. Nespresso ve Vatan, sattığınız malın arkasında durun.

11 Haziran 2024 11:41 (Şikayetten 2 gün sonra)
13 Haziran 2024 00:10

Sizden haber bekliyorum ürün sizin servisinde aciliyetli bir şekilde sonuçlanmasını istiyorum

29 Temmuz 2024 14:44

Vatan Bilgisayar aldığım Nespresso marka kahve makinesini 1 gün kullanmadan su akıttı götürdüm aynı gün 23 gün sonra geldi gene aynı ve gene gönderdim simdi herkes birbirine atıyor 3 ay oldu haber yok her aradığımda test aşamasında deniliyor 1 sene test edecekler herhalde

Sena
Sena

Aynı sorunu aynı makinede bende yaşıyorum ve asla ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Resmen satıp paralarını alıp arkalarını dönüyorlar!

Nespresso S85 Atelier Kronik Su Akıtma Arızası

Canberk
01 Ağustos 2024 09:10
Esra sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 10:48