Nespresso Makinesi Sorunları: Çözüm Bekleyen Kapsül Problemi!

21 Aralık 2024 21:102.338

Ürünü 21.08.2023 te Vatan Bilgisayar'dan aldım. 1.5 yıl boyunca aktif kullandım cihazı. Son iki haftadır kapsülü koyup menüden içecek seçtiğimde kahve damla damla akıyor. Bazen akmıyor. Nespresso internet sitesinde okuduğumda kireç çözme işlemi yapabilirsiniz yazıyordu. Kireç çözme işlemini başlattım. Kireç çözme işlemi tam 1 saat sürdü ve 20 litre su harcadım. 20.12.2024'te müşteri hizmetlerine bağlandım. Bağlandığım hanımefendi takılı kalmış olabilir. Prizden tekrar çekip takalım demişti. Bu arada video kaydı alın dedi. Video kaydı da aldım fakat boyutu büyük olduğundan gönderemedim. Eğer var ise WhatsApp hattınız oradan gönderebilirim.
Müşteri hizmetleri önce reset işlemi yaptırdı daha sonra tekrar kireç çözme işlemine başladık fakat hiçbir şekilde durulama aşamasına geçmedi. Bu sebeple müşteri hizmetleri mail göndermemi söyledi. Bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.

21.12.2024 Ama görüyorum ki bütün aynı modellerde benzer şikayetler var. Sürekli teknik olmayan, sorunu çözemeyen bir servise gidip gelecekse biz direk Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup direk dava açalım. Müşteri hizmetlerinin verdiği mail adresine teslim edilmiyor maillerim. Acil geri dönüş bekliyorum.

23 Aralık 2024 15:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Makine videosunu iletirseniz, teknisyenlerimize incellettirip size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Video boyutu maksimum 50 mb olacak şekilde gönderebilirsiniz. Saygılarımızla

Nespresso S85 Atelier Kronik Su Akıtma Arızası

1 Ağustos 2024 09:1010.105

Nespresso Atelier S85 kahve makinesini arkadaşımın tavsiyesi üzerine Aralık 2021’de Media Markt üzerinden satın aldım. İ...

2 Destek2 Yorum

Tümünü Gör