27 Mayıs 2024 18:00

Nays hesabım yoktu ve katılmaya karar verdim. Uygulamayı indirdikten sonra bilgilerimi girdim ancak bu telefon numarasının zaten bir hesapta kullanıldığıyla ilgili bir hata verdi. Hesap açmadığıma emin olmama rağmen 'şifremi unuttum'u denedim. O zaman ise bilgilerimin yanlış olduğu hatasını verdi. Telefon numarasını değiştir seçeneğini de denedim ama kimliğime ait bir hesap olmadığı anlaşılıyor. Neyse dedim müşteri hizmetlerini aradım. Bilgilerimi istediler. Telefon numarası, e-posta, tel modeli vb. Ancak talebe karşı çözüm hiçbir şey bulamamışlar. Uzun uzun yazıyorum çünkü firmanın sorumsuzluğunu göstermek istiyorum. Gelen dönüş mailini aşağıya bırakacağım. Mailde telefon numarasını 1 kişinin kullanabileceği ve yasal yollara başvurmam gerektiği yazıyordu. Maili görür görmez tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Sorunu anlattım. Onlar da talep oluşturmak istediler. Sorunumu geç anlamış olmalılar ki elimizden gelen bir şey gelmiyor yasal yollara başvurmanız lazım dediler. Hesapta para akışı varsa bile benim bilgim ve erişimim dışında gerçekleşiyor. Yalnızca kimlik numarası üzerinden hesaba dair bilgi alabiliyorlarmış. Hattım üzerine olan hesabı kapatmayı istediğimde buna da izin vermiyorlar. Sorunumun çözülmesini istiyorum.

29 Mayıs 2024 13:56

Şaka gibi kendi telefon numaram üzerinden başkası hesap açmış, nasıl açabiliyor? Böyle bir sorun üzerine müşteri hizmetleri hiçbir şey yapamıyor. Günlerdir bir dönüş bekliyorum, ortada hiçbir şey yok. Hesap açmak istiyorum, telefon numaramla açılan hesabı silin bari de yeni hesap açabileyim.

Nays Telefon Numaramla Kayıt Yapılmış Ve Ben Giriş Yapamıyorum.

Hilal
28 Ağustos 2024 12:23

Seçkin
02 Nisan 2024 18:20

Yusuf
24 Temmuz 2024 19:14
Nays Hesabım, Hat Değişikliği Nedeniyle Kitlendi Ve Bir Daha Açılmadı.
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
01 Aralık 2023 18:21
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Nays Uygulamasında Giriş Sorunu Ve Banka Yönlendirmesi

11 Şubat 2025 18:29