Metropol AVM Nautica Mağazası Çalışanlarının Kötü Davranışları

Aslıhan
29 Şubat 2024 09:29

İstanbul Metropol AVM'deki Nautica mağazasından eşime pantolon satın aldık. Pantolon uzun olduğu için paçasını kendi boyumuza göre ayarlatmak istedik. Nautica mağazasındaki çalışan ölçü aldı ve tadilat için kendi terzilerine gönderdi. Tadilat sonrasında pantolonu alıp eve geldiğimizde, giyince pantolonun kısa olduğunu fark ettik. Bunun üzerine mağazaya giderek durumu çözüp çözemeyeceklerini sorduk. Eşim mağaza çalışanlarıyla konuşurken, ben çocuklarla birlikte kenarda bekliyordum. Mağaza çalışanları çözüm sunmak yerine sürekli olarak kendilerini ve terzilerini savunmaya başladılar. 'Bizim arkadaşımız yıllardır ölçü alıyor, yanlış yapmaz. Terzimiz de yıllardır tadilat yapıyor, yanlış yapmaz.' dediler. Duruma müdahale etmek için eşime destek olmak amacıyla 'Peki, sonuç ne olacak?' diye sordum ancak yine çözüm sunmak yerine kendilerini savunmaya devam ettiler. Bu esnada bir mağaza çalışanı gülmeye başladı. Eşim, güldüğü için sorduğunda, 'Hanımefendi yanıltıldı' diyerek bana hakaret ettiler. Eşim, mağaza müdürüyle görüşmek istediğini belirtti. Mağaza müdürü iki saat sonra geldiğinde, yine çözüm bulmak yerine önce kendilerini savunmaya başladılar. Biz çözüm istediğimizde, 'Terzimize açtırmayı deneyebiliriz.' dediler. Sonuç olarak, hem yaptıkları hatayı düzeltmek için zorlukla bir çözüm buldular hem de bize karşı saygısızlık ettiler.

29 Şubat 2024 10:26 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, NAUTICA Müşteri Hizmetleri

07 Mart 2024 22:27
Network İlgisizliği Sorumsuzluğu
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 15:26
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Mavi'den Aldığım Kot Pantolonun Paçaları Eşit Değil

14 Mart 2025 17:14
Mavi'den Aldığım Kot Pantolonun Paçaları Eşit Değil
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Massimo Dutti Pantolon Paça Boyu Yanlış Yapıldı

08 Ekim 2023 20:06
Nuran sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 22:29