Beyza sonuçtan çok memnun

24 Ekim 2024 12:43
Beyza'nın Teşekkür Mesajı
“Ürün konusunda yaşamış olduğum soruna rağmen iletişimleri öz verili yaklaşımları sorunu dinleyip çözüm odaklı yaklaşım yapmaları çok hoşuma gitti farklı bir ürünle tekrar deneme yapıp musteladan devam etmek istiyorum Gösterdiğiniz ilgi hoşgörü ve anlayış için çok teşekkür ederim”

Mustela şampuan ve vücut losyonu ikilisini kullanmaktayım. Bebeğimin vücudu kırmızı kabarcık şeklinde kabardı. Losyona tepkime gösterdi diye kullanmayı bıraktım ama şampuanı da aynı şekilde çocuğuma alerji yapıyormuş meğer. Vücudunun her yeri kabardı. Başka markaları alıp bebeğimin cildini riske atmayayım diye bu markayı tercih etmiştim ama parasının ve adının hakkını ben göremedim. Şimdi bebeğimin cildini nasıl düzelteceğimi düşünüyorum. Gittikçe büyümeye devam ediyor çünkü (görsel ekliyorum ve eklediğim görsel sadece üst kısmı, alt bacak kısmı full kaplı, sırtı ve dirsek arkaları da aynı şekilde).

30 Ekim 2024 12:39 (Şikayetten 5 gün sonra)

Şikayetiniz ile ilgili olarak sizinle iletişime geçilmiştir. Bu geri bildirimler bizim için değerlidir. Sorununuzun çözümlendiğini umuyoruz. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Expanscience Laboratuvarları Türkiye

21 Kasım 2024 13:18

21 Kasım 2024 14:32

Sevgiler.

Rabia sonuçtan çok memnun

Rabia
15 Şubat 2025 03:48
"Ürünle ilgili şikayetimi buraya yazdıktan 2 gün sonra benimle iletişime geçildi, gün içerisinde defalarca arandım, detaylı şekilde bilgilendirildim. Yaklaşık 1 hafta sonra tekrar arandım telafi ürün gönderimi yapacakları tarafıma iletildi. Süreç boyunca ilgilenen Merve hanıma ilgisi ve hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Bebeğimin cildine uygun olan hassas seriden gönderilen ürünler umarım bebeğimin cildine iyi gelir."

Burcu
23 Şubat 2024 16:20

Nagihan
02 Kasım 2024 01:13
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
13 Şubat 2025 11:51