Erdem sonuçtan çok memnun

Monster'ın Para Uğruna Yaptıkları

17 Mayıs 2024 09:46
Erdem'in Teşekkür Mesajı
“Atakan Bey'e teşekkürler”

5 Ekim 2023 tarihinde Monster Notebook'a ana kart yanması sorunuyla gönderdiğim bilgisayarımı teslim aldım. Bilgisayar elime ulaştığında dışındaki poşeti bile açmadan video çekmeye başladım. Bilgisayarı açar açmaz touchpad ve kamera sorunlarıyla karşılaştım (video hala mevcut). Monster yetkili servisini aradığımda, sorunu uzaktan çözmeyi denediler ancak başarılı olamadılar ve cihazı geri göndermemi talep ettiler. Üniversite öğrencisi olduğumu ve bilgisayara ihtiyacım bulunduğunu, ancak uzun bir süre sonra ancak gönderebileceğimi belirttim. Bu süre zarfında cihazı kullanabileceğimi, ancak bana zaman aşımı geçse dahi tamir edecekleri konusunda söz vermelerini istedim. Aksi takdirde 6 ay içinde geri göndermeyi planladığımı ancak güven duyduğum için verdikleri söze itimat ettim ve bana 12068170 numaralı kodu vererek, bu kodu söylediğimde sorunun çözüleceğini, not aldıklarını ifade ettiler. Şimdi bilgisayarımı onarıma gönderdiğimde ise ücret talep ediyorlar. Kodu söylediğimde ise böyle bir kodun bulunmadığını söylüyorlar. Monster'dan aldığım güne duyduğum pişmanlık ve yaşadığım olumsuz deneyimler nedeniyle hakkımı helal etmiyorum. Bilgisayarın bu durumda kullanılabilirliğini sorgulamaktayım. Kimseye bu tutumları ve müşteri memnuniyetine verdikleri önem eksikliği nedeniyle Monster'ı önermiyorum. Siz de benzer bir pişmanlık yaşamayın.

17 Mayıs 2024 09:50 (Şikayetten 3 dakika sonra)

17 Mayıs 2024 11:38

Değerli Erdem O., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Erdem
17 Mayıs 2024 11:57

Atakan Bey'e teşekkürler

Zühre sonuçtan çok memnun

18 Ekim 2023 14:39
Güney sonuçtan çok memnun

19 Ekim 2023 11:01
"Mert Bey çok ilgiliydi teşekkürler"
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 00:18

01 Ocak 2024 10:55