Eren sonuçtan çok memnun

29 Nisan 2024 19:25
Eren'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum kısa sürede çözüldü, çok teşekkürler.”

Elimde Monster Tulpar T7 V20.7.2 oyun dizüstü bilgisayarı var. Kütüphanede kullanmak için akıllı güç kontrolü ile çeşitli ayarları değiştirmem gerekiyor ancak 'Pil modunda, akıllı güç kontrolü devre dışı bırakılır' uyarısı alıyorum. Bunu çözmek için denediğim yöntemler şunlardır:

1- Pil modu bölümünde 'sabit mod', 'dengeli mod' ve 'yüksek kapasiteli pil modu' arasında geçişler yapmak
2- Pil tasarrufunu kapatmak
3- Güç modu ayarlarında dengeli, en iyi pil verimliliği ve en iyi performans arasında geçişler yapmak

Hiçbir yöntem işe yaramadı. Bu pil modunu nasıl kapatabileceğim hakkında bilgi almak istiyorum.

29 Nisan 2024 19:29 (Şikayetten 3 dakika sonra)

30 Nisan 2024 12:52

Değerli Eren E., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

30 Nisan 2024 12:54

Sorunum kısa sürede çözüldü, çok teşekkürler.

Bende de aynı sorun var bilgisayar şarjda olmasına rağmen aynı uyarı var bir türlü çözemedim nasıl çözdün?

Zaten takılı sürekli şarjda

Ali

Aynı sorunu bende yasıyorum Abra a5 V20.4.4 yardım eder misin nasıl çözdün?

Eren

Cihaz şarja takılı olmalı. Öyle denedin mi?

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Pil Modunda Akıllı Güç Kontrolünü Devre Dışı Bırakamıyorum

23 Mayıs 2025 14:03