Ufuk sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2023 21:17
Ufuk'un Teşekkür Mesajı
“Şikayet kaydı sonrasında sabah erkenden Mert bey talebimle ilgilendiğine dair arayıp bilgi verdi. Bir saat içinde uyumlu yedek parça seri numarasıyla atölyede aranıp bulundu. Daha sonra Atakan Bey arayıp kargoya verildiğini bildirdi. Kargo bugün elime ulaştı, iki adet yeni Analog gönderilmiş. Kolayca değişim yaptım. Şikayetin bu kadar hızlı sonuçlanması ve sürecin her aşamasındaki pozitif iletişim marka güvenilirliğini arttırıyor. Mert Bey başta olmak üzere Monster ekibine teşekkür ediyorum. Arkadaşlarıma tavsiye etmeye devam edeceğim. :)”

Monster pusat Pro gaming wireless gamepad'imin sol analoğunun üzerindeki pad yırtıldı. Servise gönderdim sağ olsunlar ilgilendiler, arayıp tamirinin mümkün olmadığı söylendi. Böyle basit bir sebepten gamepad'in atıl duruma düşmesi garip gelse de arayan kişinin samimi konuşmasından durumu kabullendim, eski model olduğu için yedek parçasının olmadığını varsaydım. Sonrasında internette araştırırken burada yakın zamanda dongle'ını kaybedenlere m** bey'in yardımcı olduğunu gördüm. Benim problemimden çok daha ciddi bir konuya yardım eden m** bey'in benim basit ihtiyacıma da yardımcı olmasını bekliyorum.

07 Ağustos 2023 21:21 (Şikayetten 4 dakika sonra)

08 Ağustos 2023 11:18

Değerli Ufuk D., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Ufuk
09 Ağustos 2023 21:29

Ufuk
09 Ağustos 2023 21:33
Monster Pusat Pro Gamepad Analog Pedi Yırtıldı, Yedek Parça Temini Yok

Gelen Analog başlıkları ve değişim sonrası Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad.

17 Temmuz 2023 20:20
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 00:21
Mert sonuçtan memnun

13 Temmuz 2023 16:40
"Benimle iyi ilgilenildi, çözüm odaklılardı. Cihazı talep edip inceleyeceklermiş, bir çözüm üretirlerse 10/10 olacaktır her şey. Umarım çözülür. Teşekkürler..."

25 Aralık 2023 12:08
Kaan sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2023 14:00
"Sorunuma hızlı bir dönüş aldım ve anlayışlı bir şekilde adım adım çözüm açıklandı ve sorunum giderildi. Çok teşekkür ederim"
Monster Notebook Kategorileri