Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 00:21

Monster Pusat Gaming Wireless Gamepad sahibiyim ve bu ürünün dongle'ını kaybettim. Kabloyla hiçbir şekilde bilgisayarıma bağlayamadım. Ardından 8 Şubat günü Monster Teknik Servisine gönderdim.

Öncesinde Monster müşteri hizmetlerini birkaç kez arayarak sorunumu dile getirmiş ve ürünümü sorunu anlatarak ne yapmam gerektiği hakkında bilgi almıştım. Ücretli olup olmayacağını sordum ve eğer ücret çıkarsa beni bilgilendireceklerini söylediler. Bana teknik servise göndermemi tavsiye ettiler ve ben de gönderdim.

Teknik servis kayıt numarası: KAR0224****6. Ardından ürünümü kontrol etmek için servis takip linkinden kontrol ettim ve bir problem gözükmüyordu. Ertesi gün, 9 Şubat 16:04'te ürünümün servis işlemlerinin tamamlandığı ve kargoya verildiği mesajını aldım.

Hemen Monster Teknik Servisi'ni aradım ve ürünümün durumuyla ilgili bilgi istedim. Bana ürünüm için çözüm olmadığını, Monster markasında stoklarda dongle olmadığını ve ürünümün garantisi dolduğu için bana sahip olduğum gamepad'in yeni modelini satın almam gerektiği söylendi.

Sahip olduğum gamepad'in hiçbir sıkıntısı veya arızası yok, tuşları sapasağlam ve cihaz arızasız. Daha önce Monster laptop aldım ve çok memnun kaldım. Üç kuzenimi ve samimi olduğum bir arkadaşımı Monster alması konusunda ikna ettim.

Ancak şu anda gösterilen muamele beni çok üzdü. Bir adet dongle yüzünden gelinen bu nokta kabul edilemez. Az önce ürünümü tekrar bağlamayı denediğimde, bir hafta önce oluşturulmuş ve baş harfi y. Olan bir kişinin şikayetini gördüm.

Bu kişiye de yeni bir gamepad alması gerektiği söylenmiş. Acilen bu durumun düzeltilmesi gerekiyor. Alt tarafı 30 TL'lik bir dongle için bu kadar mağduriyet yaşanmamalı. Sonuna kadar şikayetçiyim.

profile profile
23 Şubat 2024 00:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Şubat 2024 14:22

Değerli Abdullah K., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Abdullah
24 Şubat 2024 00:15

Monster beni arayarak ürünü tekrar teknik servise kargolamamı rica etti, 23 Şubat Cuma günü Monster Teknik Servise götürülmek üzere anlaşmalı kargo firmasına ürünü teslim ettim. Teknik serviste ürün incelenecek ve bir sonuca bağlanacaktır.

Abdullah
29 Şubat 2024 15:15
Monster Notebook   Pusat Gaming Wireless Gamepad Dongle Sorunu

Stoklarda bir adet dongle olduğu söylendi ama uyumlu mu uyumsuz mu olduğu bilinmiyordu ( zaten garantisi bitmiş bir ürün olduğunu ve ürün aksesuarlarında Monster tarafından onarım veya tedarik zorunluluğu olmadığı söylendi), sonuç itibariyle uyumsuz çıktı ve 2. Defa teknik servise gitmesinde ürünümün + olarak bataryasının arızalı olduğunu söylediler. Yeni bir ürün satın almam söylendi. Ürün bugün elime ulaştı kırık bir dongle ile birlikte ve ürün kablosu gelmedi irtibata geçtim Gökhan bey bununla alakalı bildirim oluşturmuş ve tarafıma dönüş sağlayacaklarını söyledi. Ben teknik servisten veya benimle iletişime geçen kişilerden şikayetçi değilim onlarla herhangi bir problem yok burda sıkıntı sadece Monster gibi bir markanın burada çözüm bulamaması ve git yeni ürünümüzü satın al demesi (ayrıca bu süreçleri yaşayan biri olarak bir daha Monster ürünü gibi bir şey satın almam beklentisi içine girmeleri) gerçekten çok yazık...

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Clutch Gamepad Pusat'ta Yaşanan Sorunlar!

Ali
10 Ağustos 18:29
Eymen sonuçtan hiç memnun değil

Eymen
20 Eylül 2023 20:02
Mert sonuçtan memnun

Mert
13 Temmuz 2023 16:40
"Benimle iyi ilgilenildi, çözüm odaklılardı. Cihazı talep edip inceleyeceklermiş, bir çözüm üretirlerse 10/10 olacaktır her şey. Umarım çözülür. Teşekkürler..."

Emir
25 Aralık 2023 12:08
Atabey sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Pusat Gamepad: Sorunlu Titreşim Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Atabey