Alp sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Tulpar T7 V26.1

19 Temmuz 2024 16:05

Monster Tulpar t7 26.1 satın aldım. Bilgisayardan memnun kalamadım oyunlarda sıkıntı yaşadım 8 kere teknik servisle iletişim kuruldu en son mağaza ya götürdüğümde anakartın arızalı olduğu ortaya çıktı. Ki bana sorun yok bile dendi bu süreçte. Ürünüm değişti yinede performans ve grafiksel sorunlar yaşıyorum şimdi ise orijinal Windows alın CD KEY dendir deniyor. Eskiden daha ciddi olan firmanın şimdi aynı ciddiyeti göremiyorum. Ürünün garantisi onların hatasından dolayı 4 ay gibi bir süre hiç oldu. Hatta ücretsiz bakım hakkım bile doldu ayıplı mal ı tamir e verdiğim için. Şimdi yine böyle bir sürece gireceğim.

13 Eylül 2024 14:46

Monster iade parasını ödediğine dair mesaj geldi yalnız bankaya böyle bir para girişi olmamış, koskoca firmanın günden güne ciddiyetini kaybettiğini aldığım ürün sayesinde tanık oldum. 8 senedir Monster kullanıcısıydım ama şimdi asla kullanmam, iade parasını verdik diye mesaj geldi ama 2 hafta geçmesine hala para ortada yok.

21 Ağustos 2024 12:22

Monster notebook satın aldığım ürünü ayıplı yolladı değişim yapıldı başka bir ayıplı ürün yolladı, iade etmek istedim inatla kargoya ürünü verdiler ve iade işlemimi geciktirdiler. Aynı model iki kere ayıplı çıktı iade etmeyi de yokuşa sürdüler eski kalitesini tamamen kaybetmiş bir firma

19 Temmuz 2024 16:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Temmuz 2024 16:34

Değerli Alp K., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Alp
19 Temmuz 2024 16:35

Atakan beyin kibarlığı ve soruna yaklaşımı çok değerliydi. Teşekkürler...

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Monster Tulpar T7 Kalitesiz Ve Bozuk Ürün

13 Haziran 2024 17:49
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 12:37
Monster Notebook Ve Teknik Servis Pişmanlıktır.
Atalay sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 16:36
Ayberk sonuçtan çok memnun

24 Nisan 2024 20:24
"Konu ile ilgili Monster ekibi gerekli reaksiyonu çok kısa sürede aldılar, satın alma birimi de müşteri temsilcisi arkadaşlarım da oldukça kısa sürede destek olup en azından sürecin sonunda müşteri memnuniyetini kazanmak adına çabalarını gösterdiler. Teşekkür ediyorum."

Monster Temizlik İçin Verilen Bilgisayarı Anakartı Yanık Geri Verdiler

19 Ağustos 2024 17:56