Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 12:37

2.5 sene önce uzun süre stoklara girmesini bekleyerek Monster Notebook'tan almış olduğum Tulpar T7 V25.1 cihazımın garanti süresi bittiği gibi sıkıntılar çığ gibi büyüyerek gelmeye devam etmiştir. Önce mavi ekran problemleri, sonrasında donma problemleri, oyunlardan atma, ekran görüntüsünde kaymalar, RAM problemleri derken son olarak menteşe problemiyle karşılaştım. Uzun bir sorun listesiyle teknik servise cihazımı bıraktım. Teknik servisteki arkadaş 2 ila 7 iş gününde cihazın tamirinin yapılıp bana teslim edileceğini söyledi. 6 gün sonunda eksper raporu çıkmış ve beni arayıp A cover bölgesinin değişeceğini ve bundan doğan masrafın 1400₺ olduğunu, alt kasa bölgesinde de vidalardan kaynaklı değişim önerdiklerini, bunun için de 3250₺ bir ücret çıktığını bildirdiler. Bu sorunlar hallolmadan iç donanım ve yazılımsal sorunlarla ilgilenemediklerini söylediler. A cover için olan ücreti kabul edip değişiminin yapılmasını istedim. Fakat 4 gün sonra beni arayıp stoklarımızda bu parça yok, elimize ulaşması 2-3 ay sürebilir. Dilerseniz 1000₺ karşılığında teşhir üründe bulunan çizik parçayı takabiliriz diye bir teklifte bulundular. Ben bilgisayarı size teslim ettiğimde tüm sıkıntılarını ekspertiz yapılmadan bildirdim. Madem stoklarınızda bu parça bulunmuyor ve termin süresi bu kadar uzun sürüyor, neden öncesinde bilgilendirme yapmak yerine 10 gün sonra bana bildiriyorsunuz? Madem ürününüzün arkasında durmayacaksınız neden satış gerçekleştiriyorsunuz? Sırf daha iyi olsun diye 2 ay stoğa girmesini bekledim ben bu bilgisayarın. Sonuç ne? 2 yılın sonunda elimde kalan saçma bir ürün. Ürün düşmedi, üstüne sağına soluna darbe almadı, 5 kereden fazla çantaya koyup taşınmadı bile bu bilgisayar. Ama çıkan sonuç ne? Menteşe kırığı kullanıcı hatasıymış. Neden olmuş? Kapağı açıp kapatmışım. Kusura bakmayın, kullanım kılavuzuna kapağı açmadan kullanılır yazsaydınız o şekilde kullanmaya özen gösterirdim. Sonuç olarak ürün olarak da servis olarak da müşteri memnuniyeti olarak da kesinlikle sınıfta kalmış bir firmasınız. Kesinlikle hiçbir ürününü ve servisini önermiyorum. Pişmanlıksınız.

11 Haziran 2024 12:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)

11 Haziran 2024 16:36

Değerli Mustafa S., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

11 Haziran 2024 17:19

Gün içinde yapmış olduğum şikayet için hızlı bir şekilde iletişim sağlandı. 2-3 ay olarak belirtilen termin süresi için önümüzdeki hafta tamiri yapılıp teslim edileceği bildirildi. Gelişmeleri buradan yazıyor olacağım.

27 Haziran 2024 16:05
Monster Notebook Ve Teknik Servis Pişmanlıktır.

Tamir süreci markaya göre sonuçlandı. A cover değişimi ve RAM değişimi ücret dahilinde yapıldı. Fakat bilgisayarda olan aşırı ısınma, güncelleme ve touchpad çoklu dokunma desteği hala çözülmeden bilgisayar teknik servisten çıkarıldı. Bu çözülemeyen sorunlarla ilgili bana ne telefondan ne de mail yolu ile veya teknik servis takip platformu üzerinden herhangi bir bilgi verilmedi. Üstelik teknik servis takip sisteminde RAM arızasının giderilip testlerin yapılması 1 saatten kısa sürmüş. Neyi test ettiler bu sürede sadece bilgisayarın açılıp açılmadığı test edilebilir gibi. Bir an önce servisten çıkarmak için yapılmış bir durum. Aksi takdirde tüm arızaları gidermeye çalışsalar azami tamir süresini dolduruyorlar. Bunu yaşamamak için hemen teslim için uğraştılar. Bilgisayarınız hazır gelip alabilirsiniz dendi ve gidip aldığımda bu sorunların çözülmemiş olduğunu öğrendim. Güncelleme sorununu bilgisayarı FreeDOS aldığım için çözemiyorlarmış. İlk satın almada windowslu bilgisayar satın alıp böyle bir problem yaşasaymışım çözüm sunacaklarmış veya şimdi ekstra ücret karşılığında Monster notebooktan bir Windows KEY alırsam çözeceklermiş. Direkt olarak Microsoft'tan aldığım KEY ile bile yardımcı olamayacaklarını söylediler. Ana kart ile uyumsuz olma ihtimali varmış. Kendi sattıkları keyler anakartları ile uyumluymuş sadece. Keşke satış öncesi de bunun uyarısını yapsaydınız. FreeDOS alırsanız yazılım için destek vermeyeceğiz diye belirtseydiniz. Tamamen planlı eskitme ve müşteriye ücretli teknik destek vermek üzerine kurulu bir firma kesinlikle önermiyorum. Alacağınız ürünü uzun süre kullanmak istiyorsanız bu firmadan uzak durun.

Ad Yok sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop Pil Sorunu Ve Yetersiz Teknik Servis

10 Ocak 2025 14:36
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Ekran Arızası Ve Güven Kaybı

21 Temmuz 2025 21:36
servis-sonrasi-ekran-arizasi-ve-guven-kaybi-2.jpg
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 11:15
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Ekran Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti

09 Ağustos 2024 11:34