Emre sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 01:55

Bilgisayarımın teknik servisi, cihazın kendini korumaya aldığını söylüyor. Şarjdayken veya evden iş yerine götürdüğümde bilgisayarım açılmıyor. Ayrıca Sivas'ın eksi on derece soğuğunda arabada 25-30 dakika bıraktığımda da laptopum açılmıyor. Açmak için 'fn+d', 'fn+b', 'fn+power' tuşlarına uzun süre basılı tutuyorum ve bu kombinasyonla nadiren açabiliyorum. Açamadığım zamanlarda teknik servisten destek alıyorum ve servis de bu işlemi uygulamaya çalışıyor ancak başarılı olamıyor. Sonra cihazı teknik servise gönderiyorum, 5-6 gün bekledikten sonra geri geliyor ve 15 gün sonra yine aynı hata tekrarlanıyor. Bu hatayı vermesen de bu kez bilgisayar kapanmıyor; fan çalışıyor ve klavye ışıkları yanıyor ancak ekran kapalı ve bilgisayarı kapatamıyorum. Mecburen 'power' tuşuna uzun süre basılı tutarak bilgisayarı zorla kapatıyorum. Durumu gösteren bir resmi ek olarak ekliyorum.
Servis geçmişime ve konuşmalarıma bakarsanız, hep aynı hata ve aynı sıkıntıları yaşadığımı göreceksiniz. Artık bilgisayarı sadece süs olarak bir köşede tutuyorum. Oyun bilgisayarı olmasına rağmen oyun oynamaktan çekiniyorum. Yaklaşık her 3 veya 4 ayda bir ya servise gönderiyorum ya da telefondan teknik destek alıyorum. Sürekli aynı sorun ve sıkıntılarla karşılaşıyorum, anlamalısınız ki bu bilgisayar hatalı üretilmiş. Değişim talep ediyorum.
Hep aynı sorunlar yüzünden mağdur oluyorum. İlginç bir şekilde, iki arkadaşımda da Monster marka bilgisayarlar var ve onlar daha fazla oyun oynuyor, bilgisayarlarını hiç kapatmıyor ve daha fazla zaman geçiriyorlar ama onlar bu tür sorunlarla karşılaşmıyorlar. Laptopumun hatalı üretildiğini kabul edin ve en kısa sürede değişim talebimi yerine getirin.

06 Ocak 2024 01:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

06 Ocak 2024 12:36

Değerli Emre Y., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, İbrahim

Emre
16 Ocak 2024 00:43

Teknik servisten elime ulaştı ama yine aynı yine aynı video çektim ek olarak gönderiyorum yalnız süresi otomatik kısalıyor videoların. Bu videoları izleyerek geri dönüş sağlayın

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Tekrarlayan Arıza Ve Servis Hüsranı

Süleyman