Monster Notebook Bilgisayar Açılmama Sorunu

01 Mayıs 2023 20:22

Merhaba Monster bilgisayarım genelde hep bu sorunu veriyor. Güç tuşuna bastığımda ve şarjda iken her türlü şeyi denememe rağmen açılmıyor. Bazen açılıyor sıkıntı olmuyor. Ama çoğu zaman açılma sorunu yaşıyorum ve uzun süre boyunca açamıyorum. Destek olur musunuz

01 Mayıs 2023 20:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

02 Mayıs 2023 11:29

Ezgi

Merhaba Monster abra A5 V15.3 notebookum her fişten çıkardığımda sadece pil yüzdesi ışığı yanıyor, power ışığı yanıp sönüyor her seferinde statik elektrik için olan 15 saniye power fn+d power fn+b power işlemini yapmam gerekiyor. Bilgisayarımı derslerimde kullanmamam gerekiyor fakat her seferinde bununla uğraşmak zorunda kalıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Orkun

Bilgisayarı 2023 de aldım garantisi dahi dolmadı bilgisayarı açtığımda bilgisayar açılmıyordu 15 dakika sonra açıldı fakat ekran birden beyazlaşıp bilgisayar kapandı ve açılmıyor.

Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Monster Tulpar Ve Yetersiz Teknik Servis

14 Mart 21:37