Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop Servisinde Süreç Ve Güven Sorunları

24 Kasım 2024 17:00

Merhaba,
2020 yılında almış olduğum Monster Abra A5 V15.5.2 model Oyun Canavarı olarak satış yapılan laptopum aldıktan 6 ay sonra ekranında gel git yapma sorunundan dolayı servise gönderdim ve ekranı garantiden değiştiler. Ürünü çok sık ve yorucu olarak hiç kullanmadım. Üzerindeki jelatin bantlar bile halen durmaktadır. Yaklaşık 1 ay önce normal bir şekilde kapatıp kenara koydum. Sabah açmaya çalıştığımda açılmadı. Servisle görüşmem üzerine servise gönderilmesi gerektiğini ilettiler. Ürünü servise yolladım. Güney chipseti denen bir parçanın değişmesi gerektiğini fakat bu parçanın da yüzde elli oranda fayda sağlayıp sağlayamayacağını, eğer sağlamaz ise anakartın değişmesi gerektiğini ilettiler. Ücret ile ilgili onay verdim ve parça değişti. Oldu da fakat yapılan bu ana kart tamirine dışarıdan sıradan servisler bile 6 ay garanti verirken Monster servisi garanti veremedi. Laptop geçen hafta elime ulaştı. Açtım sorun yok gibi görünmekte. İdi fakat fark ettim ki cihazın pili yüzde sıfırdan yukarı hiç çıkmadı. Servisi aradım gönderin tekrar bakalım dediler. Monster gibi reklamları olan ve ürününü bu kadar iyi tanıtan bir firmanın servisi bu kadar amatör olmamalı. Ben bu laptop ile işlerimi yürütmekteyim fakat 1 aydır iş süreçlerim aksamakta. Ürünü servise göndermeyeceğim ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Gerekirse Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım.

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A5 Anakart Hayal Kırıklığı

Sercan
20 Aralık 2023 16:35
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Monster Ana Kart Değişimi İçin Fahiş Fiyat.

Merve
31 Temmuz 2024 12:45
Alperen sonuçtan memnun

Alperen
09 Ocak 2024 15:13
Monster Laptop Ekranda Bozukluk
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
05 Haziran 16:14
Garanti Sonrası Arızada Fahiş Ücret Ve Ücretsiz Onarım Reddi
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Bilgisayarımda Kronik Arızalar Ve Sürekli Tekrar Eden Donanım Sorunları

Doğan