Merve sonuçtan hiç memnun değil

Monster Ana Kart Değişimi İçin Fahiş Fiyat.

31 Temmuz 2024 12:45

Monster Abra A5 V18.1.3 15.6" oyun laptopu sahibiyim. Cihazımı her zamanki gibi sorunsuz kullanırken bir sabah cihazım çalışmadı. Monster teknik servise verdim, 2 hafta süre geçti ve sorun olarak sadece fazla elektrik akımı oluşma sıkıntısı olduğunu, bu yüzden bataryamın değişmesi gerektiğini söylediler. 2.250 TL'lik bir ücret talep ettiler. Ücreti verdim. Cihazımı alıp normal bir şekilde kullanmaya devam ettim. 1 haftaya yakın bir süre kullandım, ardından bir sabah tekrar bilgisayarım çalışmamaya başladı. Tekrar teknik servise götürmek zorunda kaldım, daha yeni vermiş olmama rağmen. Cihazımı verdikten 1 hafta sonra bana anakartımın değişmesi gerektiğini söylediler. Önceki seferde herhangi bir şekilde anakartımla ilgili bir problem olduğu söylenmedi. Daha yeni tüm kontrolleri yapılan cihazımın nasıl bir anda anakartında sorun olduğunu algılayamıyorum. Benden 9.000 küsur TL anakart değişim ücreti istendi. Ve bu anakart sorununun birçok kullanıcıda bulunduğunu gözlemledim. Daha yeni tüm kontrolleri yapılmış ve tek sıkıntısının bataryada bulunmasına rağmen bir anda nasıl anakartımda sıkıntı oluştu, idrak edebilmiş değilim. Bilgisayarım sürekli tamirde ve tamirde ne yapıldığı hakkında bir fikrim yok ama bilgisayarımı ne zaman tamire götürsem tekrar sıkıntı çıkmaya başladı. Tamir etmek yerine bilgisayarım daha da bozulmuşa benziyor. Ben daha 2.250 TL'yi biriktirdiğim harçlıklarla ödedim. Ben bir öğrenciyim, böyle yüksek bir fiyatı ödeme imkanım yok. 1 aya yakındır bilgisayarıma sahip değilim. Kim bilir bilgisayarıma ne oldu. Bu kadar fahiş bir fiyat ödeyemem, bu durumun acilen düzeltilmesi gerekiyor. Böyle bir fiyatlandırma olamaz. Bir müşteri olarak gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Böyle bir müşteri memnuniyetsizliğinin sizleri de memnun etmediğini düşünüyorum. Benim bu zamanımın ve giden paramın hesabını kim verecek? Lütfen yardımcı olun.

14 Eylül 2024 11:06

Monster Abra A5 V18.1.3 15.6" oyun laptopu sahibiyim. Buraya daha önceden de yazmıştım hazirandan beri Monster'in kapısının önüne gitmekten gerçekten yoruldum ve bıktım. Haziran ayında bilgisayarım çalışmadığı için tamire götürdüm 2 hafta sürecin ardından bataryasında sorun olduğunu söyleyip yaklaşık 2 bin küsüre yakın bir para aldılar ardından bilgisayarımı neredeyse bir haftaya yakın kullanamadan tekrar bilgisayarım çalışmadı. Tekrar Monster'e gittim ve 2 hafta bir süreçten sonra anakartımda bir sorun olduğunu söylediler 8 bin tl istediler bu bana çok gelmesine rağmen yurt dışına okumaya gideceğim için başka şansım yoktu en azından kullanılabilir bir bilgisayara ihtiyacım vardı. En sonunda parayı verip bilgisayarımı verdim bilgisayarsız neredeyse 1 ay geçirdim. Ardından yurt dışına okumaya geldim 3 Eylül tarihinde 13 Eylül tarihinde bilgisayarım sadece şarj alıyor ve asla çalışmıyordu tüm yapılacak şeyleri denedim. Yurt dışındayım ve tekrar aynı sorun ben burda napacağım bilgisayarım yok ve ihtiyacım var. Eğer sorun belliyse düzeltilir ve tamir edilip verilir her 2 haftada 1 ayda tamire götürüp getiriyorum ve gerçekten çok sıkıldım. Şu anda yurt dışındayım ve yapabileceğim bir şey yok eğer sorun bilgisayarın kendi modelindeyse ben niye bununla uğraşmak zorundayım eğer bir sorun varsa düzeltilir eğer düzeltilemiyorsa bir başkasıyla değiştirilir. Bir öğrenciyi bu duruma sokmak ne kadar kötü bir şey. İmkanım olsa arayıp bunları söylemek isterdim ama maalesef imkanım yok. Acilen bu durumum hakkında bir şey yapmanızı bekliyorum.

31 Temmuz 2024 12:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

31 Temmuz 2024 15:22

Değerli Merve K., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Refik
Refik

Kopyala yapıştır mert :)

Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
06 Ağustos 2024 11:54
Malik sonuçtan hiç memnun değil

Monster Teknik Servis Sonrası Aksaklıklar

23 Temmuz 2024 13:02