Salih sonuçtan çok memnun

25 Ekim 2024 00:00
Salih'in Teşekkür Mesajı
“Monster’a içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Garantim bitmiş olmasına rağmen, hatalarını kabul edip bana ücret iadesi, ürün değişimi ya da farklı bir modele geçiş gibi seçenekler sunarak gerçekten büyük bir destek sağladılar. İlk başta farklı bir laptop almayı düşünüyordum, ancak Monster’ın satış sonrası servis ve destek ekibinin müşteri memnuniyetine gösterdiği bu özen ve profesyonellik beni fazlasıyla etkiledi. Böylesine samimi ve çözüm odaklı bir hizmet anlayışıyla karşılaştığım için Monster’ı tekrar tercih etmekten çekinmedim. Müşteri memnuniyetine verdikleri önem ve sundukları bu destek için Monster’a bir kez daha minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Her şey için gerçekten çok teşekkür ederim.”

Monster Huma H4 V4.1.1 laptopum sürekli kapanıyordu. Aldığımdan beri şarj durumu %60-70 olmasına rağmen bir türlü açılmıyordu. Bu durumu çözmek için garanti süresi boyunca toplamda dört kez servise götürdüm. Her seferinde farklı bir yanıt aldım: Birinde "hiçbir şey yok" dediler, diğerinde pili değiştirdiler, bir başka seferde ise cihazı komple değiştirdiler. Son olarak ana kart tamiri yapıldı ve "artık bir sorun yaşamazsınız" dediler. Ancak ben, sürekli bu sorunla karşılaştığım için endişeliydim. "Bakın, ben hala sorun yaşıyorum. Bu cihazda komple bir sorun var" dedim. Hatta üstüne para da verebileceğimi, yeter ki bana başka bir seri verilsin, söyledim.

Bana "Yok, bir şey olmaz. Tamiri yaptık, bir sorun olursa yardımcı oluruz" yanıtını verdiler. Defalarca mail attım, ancak bu mesajlarımın hiçbirine dönüş yapılmadı. Garanti sürem sona ermeden önce tüm bu sorunları belgeledim; onlarca video çektim, maillerim ve yazışmalarım elimde. Bu kadar para vererek aldığım bu laptop, 10 veya 20 yıllık eski cihazlardan bile daha az dayanıklı çıktı. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım.

Monster’a bu konudaki şikayetimi ilettim ama ne yazık ki beni tınlayan olmadı. Eğer bir çözüm bulamazsam, bu yorumumu daha da detaylandırıp sosyal medya platformlarında paylaşmayı düşünüyorum. Amacım sadece yaşadığım sorunları dile getirmek değil, aynı zamanda başka tüketicilerin de benzer bir mağduriyet yaşamamasını sağlamak. Bu laptopu almak için gece gündüz çalıştım, eğitim hayatım boyunca bunun karşılığının bu olacağını bilseydim, asla Monster notebook’a bulaşmazdım.

Gerekli tüm kanıtlarım, videolarım ve maillerimle bu süreci belgelerle destekleyeceğim. Monster, alacağınız bu ürünlerle ilgili çok daha dikkatli olmalı. Herkesin ürün alırken yaşadığı deneyimlerin dikkate alınması gerektiğine inanıyorum. Bilinçli tüketiciler olarak, yaşadığımız sorunların çözümü için sesimizi yükseltmekten çekinmemeliyiz.

monster-laptop-ile-bitmeyen-sorunlar-3.pdf
monster-laptop-ile-bitmeyen-sorunlar-2.pdf
monster-laptop-ile-bitmeyen-sorunlar-1.pdf
Salih
Salih
07 Kasım 2024 10:55

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2024 15:24
Dikkatle Okuyun. Monster Bilgisayara Güvenim Hiç Kalmadı.
Berat sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 20:31

29 Kasım 2024 15:51