01 Eylül 2023 19:38

@Monster laptop umu temmuz ayında hem Bakım hem de (batarya ve şarj kablosu) yenilemesi için servis e gönderdim. KAR072322157 numarası Servise gitti ve batarya değişimi şarj kablosu değişimi ile birlikte tüm bakımları tamamlandığı bildirilip 3000,00 TL ödeme yaparak cihazım geri geldi. Cihazım geldikten sonra tatil dönüşü 26.08.2023 günü laptopumu açtım açıldı. Daha sonra şarjı kapandı. Şarjı bittiğini düşünüp şarja taktım ve bir daha açılmadı. @Monster servisini aradım. Birkaç işlem yaptırdılar sonra cihazı buraya gönderin dediler. KAR082330847 numaralı teknik servis kaydı açıldı 01.09.2023 tarihinde servisten arandım ve cihazın anakartında oksitlenme var ve ana kart değişmeli ücreti de 17.900,00 TL olduğu belirtildi. Daha 20 gün önce tüm bakımlarını yaptığını söyleyen Monster teknik servis şimdi oksitlenmeden dolayı cihazın bozuk olduğunu söylüyor.

01 Eylül 2023 19:43 (Şikayetten 4 dakika sonra)

02 Eylül 2023 14:49

Değerli Ünal B., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

28 Haziran 2024 22:39
Monster Tulpar T7 V25.1 Ana Kart Bozulması Ve Yüksek Ücret Talepleri
Doğancan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook’ta Tekrarlayan Batarya Sorunu: Kalıcı Çözüm Bekliyorum

21 Eylül 2025 11:19
Ömer sonuçtan memnun

Monster Tulpar Notebook’ta Pil Ve Performans Sorunları, Servis Sürecinde Belirsizlik

07 Ekim 2025 01:51
"Biraz geç oldu ama şikayete ekleme yapma gereği duydum. Kasım ayında batarya stok sorunu nedeniyle cihazım geçte olsa tarafıma geri gönderildi. Stoklara gelince bilgilendireceklerini söylediler ama birkaç ay sonra kendim mail atarak stok bilgisi alabildim. Sonuç itibariyle geçtiğimiz ay yeniden servise gönderdim ve cihazımın garantisi bitmiş olmasına rağmen daha önce yaşadığım stok mağduriyetinden ötürü cihazımın bataryasını ücretsiz bir şekilde değiştiler. Tabi bakım da yapıldı. Teşekkürler Monster."
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Servis Sonrası Bilgisayarım Bozuldu, Mağduriyetim Giderilmiyor

06 Mayıs 2025 00:55
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2025 00:14
Monster Teknik Servisinde Yaşanan Hayal Kırıklığı: Çözülmeyen Sorunlar Ve Ekstra Maliyetler

Monster Notebook Kategorileri