Monster Bilgisayar Güç Gelmiyor

23 Ağustos 2023 01:34

Monster Notebook abra A7 bilgisayarımın cihaz çalışır haldeyken bir anda kapandı ve geri açılmadı, Monster servisini aradım ve fn, b ve güç tuşlarına aynı anda bastırttı ancak sorun yine çözülmedi. Cihazın garantisi de yakın bitti internetten ve müşteri temsilcisinden aldığım bilgilerle statik elektrik birikmesi olduğunu anladım sorunun ancak ne yaparsam yapayım çözülmedi. Sorun ve internetteki bir çok Monster kullanıcısında da aynı sorun olduğunu gördüm, garanti süresince hiçbir sorunla karşılaşmazken garanti biter bitmez her hafta yeni bir sorun çıkıyor. Bilgisayarımda çok pişmanım Monster aldığıma müşteri temsilcileri iyi, ilgili ancak bilgisayarın kalitesi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, şimdi garanti dışında Monster'e göndersem yeni laptop fiyatında bana fiyat çekecekler kesin

23 Ağustos 2023 01:37 (Şikayetten 3 dakika sonra)

23 Ağustos 2023 11:14

Muhammed

Merhaba aynı sorun şuan bende de var garantisi biteli 6 ay falan oldu serviste inceleniyor bakalım ne çıkacak.

Yunus

Merhabalar, Sorun ile alakalı bir çözüm oldu mu? Servise götürdünüz mü? Serviste ücret olarak ne talep ettiler yazabilir misiniz? Bende de aynı sorun var ne yapacağımı bilemedim

Ömer

Aynı sorunu bende yaşıyorum garantisi bitmişti birkaç tuş fonksiyonları ile denedik açılmadı servise göndermeniz gerekiyor dendi gönderdim kontrol edilmiş bir sorun yok Bios güncellenmiş bakım yapılmış geri geldiğinde 1 hafta stabil kullandım 1 hafta sonunda yine aynı şeyi yaptı ne yapılacak bilmiyorum artık

07 Kasım 2023 18:22
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 12:00
Monster Notebook Kategorileri