Mehmet sonuçtan çok memnun

28 Temmuz 2024 00:07
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü arkadaşlar, öncelikle Atakan beye her konuda yardımcı olmasından ve sıcak kanlılığından dolayı sonra da Monster ekibine ürünlerinin arkasında durup müşteri memnuniyeti için destek sağlamalarından dolayı teşekkür ederim.”

Yaklaşık 2-3 hafta önce sıfır olarak Monster sitesinden Abra A5 V20.4.2 FreeDOS olarak bilgisayarı aldım. Windows kurup orijinal lisans kullanarak aktive ettim ve flash bellek içerisinde ki sürücüleri kurdum, ekstra olarak güncelleme varsa güncelledim. Buraya kadar sorun yok ancak oyunlarda %100 CPU çalışıyor 80-90 derecelere ulaşıyor, GPU ise %20-50 arası geziniyor. Fakat sorun şurada başlıyor 95+10Watt yazmasına rağmen - %100 CPU Sorunu ve Ekran Kartı 95+10 Watt performansını göremedim, hatta bazen GPU Watt değeri 15Watt a sabit kalıyor. Control Merkezinden d-GPU aktifleştirdim ama ben hala istediğim değerlere ulaşamadım. Örneğin GTA 5'te Orta-Yüksek ayarlarda 80FPS leri görüyorum, Battlefield 2042 de dlss aktif ve Medium grafik ayarlarında 60-70FPS lere düşüyor. Yani anlatmak istediğim grafik ayarları düşükte olsa yüksekte olsa benim FPS lerim hep düşük hatta %100 CPU dan kaynaklık anlık drop girebiliyor. Lütfen bu konuda acil olarak yardımcı olur musunuz 2 haftadır bir sonuca ulaşamadım. Ayrıca 2 haftalık sıfır aldığım bilgisayarda panelde ışık sızması başladı bu normal mi?

28 Temmuz 2024 00:11 (Şikayetten 3 dakika sonra)

29 Temmuz 2024 11:29

Değerli Mehmet Ö., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

29 Temmuz 2024 12:02

Monster Notebook Isınma Ve FPS Sorunları

Yasin
19 Nisan 22:37
Emrullah sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Abra A5 V20.4.2 FPS Sorunu

Emrullah
08 Şubat 2024 19:48

Monster Abra Laptopta Bakım Sonrası Da Devam Eden Ciddi Performans Ve Sıcaklık Sorunları

Bekir
15 Ekim 23:53
monster-abra-laptopta-bakim-sonrasi-da-devam-eden-ciddi-performans-ve-sicaklik-sorunlari-1.jpg

Berkay
11 Ocak 2024 02:59