Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 13:29

Mondi Lüleburgaz şubesinden Grande koltuk takımı aldık. Koltukta dikiş deformasyonları yaşıyorduk. 2 kere servis yönlendirildi. Şimdi ise koltukta tüylenme mevcut. Müşteri temsilcisini aradığımda bana herhangi bir şikayet numarası verilmeyip, umursamaz tavırla 'Şikayetler buradan alınıyor' denildi ve dinlenilmedi. Kayıt oluşturuldu. 1 yıl olmadı, koltukta renk solması yaşadım. Ne süpürüldü ne silindi, sürekli uğraşmak zorunda kalıyoruz. Hiçbir markada böyle problem yaşanmadı. Bir daha Mondi'den asla alışveriş yapmayacağım.

25 Ekim 2024 11:31

Mondi pişmanlık gerçekten müşteri temsilcileri gelen servis kesinlikle çözüm odaklı değil defalarca servis kaydı oluşturuldu defalarca gelip kontrol edildi müşteri temsilcisine durumu anlattığımda bana sadece servis kaydı oluşturabiliyoruz başka seçenek yok denildi neden müşteri temsilcileri var zaten memnun kalmadığımı bakılıp gidildiğini çözüm üretilmediğini dile getirdim gerçekten koltuk takımımdan utanıyorum artık çözümü yoksa çöpe atayım o zaman dediğimde sizin tercihiniz denildi bu nasıl üsluptur (25 Ekim 2024 saat 11:17) yapılan görüşme mağdur ediliyoruz artık Mondi'den bir iğne yine almayacağım

Ek
1729844844454.img-4165.jpg
24 Ağustos 2024 13:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

29 Ağustos 2024 12:45

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

25 Ekim 2024 11:04
Mondi Lüleburgaz Üretim Hatası

Hiçbir şekilde çözülmedi hala devam etmekte gerçekten yorulduk yetkili servis bir şey yok deyip geçiyor yapışmayan tüylermişte geçermiş ama geçtiği yok gün geçtikte çoğalıyor

Yunus
Yunus

Bizde de aynısı oldu, Mondi markasına hiç yakışmadı, çözüm bulabildiniz mi

Hayır çözülmedi

Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Emrullah
01 Kasım 2024 10:28
Mondi'de Satış Sonrası Hayal Kırıklığı
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 15:02
Mondihome Koltuk Takımımdaki Kalite Sorunları
Remzi sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2025 18:15
Mondihome Koltuk Takımında Hayal Kırıklığı